6 έως 10 Ιουλίου – 3ο Φεστιβάλ Κιθάρας Λουτρακίου 2017


Το 3o Φεστιβάλ Κιθάρας Λουτρακίου μεγάλωσε πια. Έγινε πενθήμερο και διεθνές χάρη στην αγάπη και συμμετοχή σας!
Έτσι, το καλοκαίρι 6-10 Ιουλίου, θα ταξιδέψουμε και πάλι με μια πλειάδα κορυφαίων Ελλήνων και ξένων κιθαριστών στα διάφορα είδη αυτού του ανεξάντλητου οργάνου. Και φέτος για πρώτη χρονιά, εκτός από συναυλίες, σεμινάρια, διαλέξεις, εκθέσεις κιθάρας, ορχήστρα κιθαριστών, θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός κλασικής κιθάρας και συνόλων με βραβεία συνολικής αξίας 5000 ! Με χαρά σας παρουσιάζουμε το 3o All That Guitar – Φεστιβάλ Κιθάρας Λουτρακίου!
Ο κόσμος της κιθάρας είναι πάντα εδώ. Σας ευχόμαστε να τον απολαύσετε!


Εναρξη 3ου All That Guitar – Φεστιβαλ Κιθαρας Λουτρακιου

Πέμπτη 6/7, 17.00 – 20.00: Προσέλευση συμμετεχόντων στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου

Ρεσιταλ – Συναυλιες

Πέμπτη 6/7:  Ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας Gabriel Bianco. Το ρεσιτάλ θα διεξαχθεί στο Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας. Η μετακίνηση για τους συμμετέχοντες του φεστιβάλ θα γίνει με Πούλμαν (χορηγία του Heraion Tours) το οποίο θα ξεκινήσει από την πλατεία 25ης Μαρτίου στις 20:15 μμ.
Παρασκευή 7/7:  Συναυλία 1ο μέρος Γιάννης Γιαννάκος (Ηλ. Κιθάρα) – Martha Moreleón (Τραγούδι), 2ο μέρος Σπύρος Καρβέλας group (Φλαμένκο). Η συναυλία θα διεξαχθεί στο παραλιακό πάρκο Λουτρακίου (πάρκο Ειρήνης).
Σάββατο 8/7: Ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας 1ο μέρος Κορίνα Βουγιούκα, 2ο μέρος Αντώνης Χατζηνικολάου. Το ρεσιτάλ θα διεξαχθεί στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου.
Κυριακή 9/7: Συναυλία με την Αθηναϊκή Μαντολινάτα Νικόλαος Λάβδας και σολίστ τους: Βασίλη Καναρά, Βασίλη Κανελλόπουλο, Μιλτιάδη Καραΐσκο, Δέσποινα Πλυτά, Βασιλική Λεοντάρη, Δημήτρη Σουκαρά, Ανδρόνικο Καραμπέρη και Χρήστος Τσαρούχης. Η συναυλία θα διεξαχθεί στους χώρους του κήπου και πισίνας του Club Hotel Casino Loutraki.
Έναρξη συναυλιών στις 21.00
Δευτέρα 10/7: Εορταστική συναυλία λήξης με την Ορχήστρα Κιθαριστών του Φεστιβάλ, το Hesperia Guitar Ensemble και ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας 1ο μέρος Diamond Campbell, 2ο μέρος Κώστας Αμαξόπουλος. Ακολουθεί η απονομή των βραβείων του διαγωνισμού. Η συναυλία θα διεξαχθεί στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου.
Έναρξη συναυλίας στις 20.00

Καθημερινα απο Παρασκευη 7/7 εως Κυριακη 9/7

10.00 – 14.00: Σεμινάρια (Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου)
16.00 – 20.00: Εκθέσεις κιθάρας (Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου)
18.00 – 20.00: Πρόβα ορχήστρας κιθαριστών (Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου)


Δευτερα 10/7

10.00: Διαγωνισμοί κλασικής κιθάρας & συνόλων. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου.

Χαιρετισμος του διευθυντη της Μουσικης Σχολης Δημου Λουτρακιου – Περαχωρας – Αγιων Θεοδωρων

Φίλες και φίλοι,
Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζουμε στο 3ο Φεστιβάλ Κιθάρας “All That Guitar” της Μουσικής Σχολής του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων. Η ιδιαίτερη επιτυχία των προηγούμενων ετών μας ενθάρρυνε στο άνοιγμα του Φεστιβάλ σε πενθήμερη διάρκεια, με σεμινάρια, ρεσιτάλ και μουσικά δρώμενα υψηλού επιπέδου. Στο πλαίσιο αυτό θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τις ικανότητες των μουσικών μας και να βιώσουμε μια γιορτή που συγκεντρώνει όλο και περισσότερους μουσικούς, πλέον και από το εξωτερικό.
Στόχος μας είναι η ενασχόληση των νέων με την τέχνη της μουσικής, η ανάδειξη ταλέντων, καθώς και η πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου μας.
Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ κ. Γεώργιος Μπεχλιβάνογλου, διακεκριμένος σολίστ κιθάρας, μουσικοπαιδαγωγός και ο ίδιος, αποτελεί εγγύηση για την αρτιότητα και την επιτυχία της διοργάνωσης αυτής. Επισημαίνουμε ότι, οι συνεχείς προσπάθειές μας για την αναβάθμιση και την ποιότητα της μουσικής εκπαίδευσης στο Λουτράκι έχουν φυσικά την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής.
Καλή αντάμωση!
O Διευθυντής της Μουσικής Σχολής
Γιώργος Οικονόμου
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου