Ποιοί και γιατί διεκδικούν το επιμελητήριο (ονόματα)


Η αποχώρηση του νυν προέδρου του Επιμελητηρίου κ.Βασίλη Νανόπουλου, άνοιξε τις φιλοδοξίες επιχειρηματιών για την θέση του προέδρου.
Οι εκλογές δεν έχουν ακόμα προσδιοριστεί γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ όπως σε όλα τα θέματα έτσι και σε αυτό έχει πλήρη σύγχυση και δεν τον ενδιαφέρει αφου σε όλη την Ελλάδα δεν θα εκλέξει ούτε μέλος στις διοικήσεις.
΄Φεύγοντας ο κ.Νανόπουλος αφήνει ανοικτό πεδίο το οποίο τρέχουν να καλύψουν στελέχη απο τον χώρο της ΝΔ και όχι μόνο.
Η εικόνα σήμερα είναι η εξης:
Ο καθηγητής κ.Δημήτρης Λουζιώτης για τον οποίο εκφράζονται σοβαρές ενστάσεις απο τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο, φέρεται ως ο κοντινός άνθρωπος του κ.Νανόπουλου και αυτό είναι έκπληξη με δεδομένο ότι μέχρι και πριν ένα μήνα ο κ.Λουζιώτης ήταν επιθυμία τόσο του δημαρχιακού μεγάρου της Κορίνθου, όσο και του περιφερειακού μεγάρου.:
Σε αυτό δεν μπορεί να υπάρξει διαφορετική γνώμη γιατί το ρεπορτάζ είναι απόλυτο.
Ισως διαφοροποιηθούν τα πράγματα μετά την υπογραφή που έβαλε ο κ.Λουζιώτης εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού Super.
Eπιχειρηματίες και έμποροι θεωρούν ότι σε αυτή την καταστροφική συγκυρία δεν μπορεί ένας καθηγητής να εκφράσει τα προβλήματα της αγοράς.
Ο επχειρηματίας κ. Παναγιώτης Πιτσάκης έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Βασίλη Νανόπουλο και ισχυρές κομματικές πλάτες στην ΝΔ και διεκδικεί την στήριξη. Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις χθές τόνισε ότι έχει έτοιμο συνδυασμό για να κατέβει.
Ο κ. Σωτήρης Μουρίκης, εξακολουθεί να κρατά αποστάσεις απο όλους, όμως συζητά με πολύ κόσμο και μάλιστα απο όλους τους πολιτικούς χώρους αλλά δεν έχει αποφασίσει τελεσίδικα για την κάθοδο του. Είναι γνωστό ότι ο κ.Μουρίκης έχει ισχυρά στηρίγματα τόσο επιχειρηματικά όσο και πολιτικά και κατεβαίνοντας θα έβαζε και δύσκολους γρίφους στον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ.Καλλίρη με τον οποίο έχει εξαιρετικά ισχυρή φιλική σχέση 30 χρόνων.
Ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Κορίνθου κ.Βασίλης Γεώργαρης, πιεζόμενος απο δημοσιογράφο δημοσιοποιήσε την πρόθεση του να ηγηθεί ψηφοδελτίου ενώ στην πιάτσα ακούγεται ότι θα τον στηρίξει ο γενικός γραμματέας υποδομών Γιώργος Δέδες.
Μία ιέτοια στήριξη κινείται στην σφαίρα του απίθανου αλλα δεν έχει σημασία
Και πάντα υπάρχει η μόνη σίγουρη υποψηφιότητα που δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο του κ.Νανόπουλου και βρίσκεται σε καλό δρόμο. Η υποψηφιότητα του κ.Δημήτρη Ραψωμιατιώτη που είναι ανεξάρτητη και κινείται σε όλους τους πολιτικούς χώρους.
Ετσι ακριβώς κινούνται τα πράγματα στον Επιμελητηριακό χώρο ενώ όλοι περιμένουν την προκήρυξη των εκλογών.
Street Life

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου