Με τρολιές και εξυπνάδες εκλογές στην Ενωση δεν κερδίζονται...!


Στην Κορινθία με το ποδόσφαιρο ασχολούνται μόνο πανέξυπνοι άνθρωποι που τα ξέρουν όλα και τους άλλους δεν τους βλέπουν...καν.
Ο καθένας θεωρεί τον εαυτό του ΘΕΟ του ποδοσφαίρου που πρέπει να τον ακούν οι άλλοι με προσοχή  και να μην έχουν γνώμη για τίποτα.
Περίεργο αλλα  το Κορινθιακό ποδόσφαιρο μόνο  Μουρίνιο και Μπερναμπέου έχει...
Δεν θα συναντήσεις κανένα που να μην τα ξέρει όλα και να βρίζει όλους τους άλλους ως άσχετους.
Δεν μπορούν να φανταστούν ότι μπορεί να υπάρχουν και κάποιοι που έχουν καλύτερη πληροφόρηση απο αυτούς, ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλοι που δεν φαίνονται αλλά να κινούν νήματα που δεν περνούν απο το μυαλό τους.
Βλέπετε ότι δεν σχολιάζω ποτέ κανένα για όσα γράφει και ο λόγος είναι ότι αυτό το παιχνίδι κάθε φορά που γίνονται εκλογές έτσι παίζεται.
Ομως με τρολιές στο facebook και εμμονικές εξυπνάδες εκλογές δεν κερδίζονται.
Σε κανένα δεν αρέσει η αλήθεια και θέλέι να ακούει ότι χαϊδεύει τα αυτιά του.
Ομως αυτές τις ώρες στις εκλογές της Ενωσης γίνονται σε τρομερούς χρόνους απίστευτα γεγονότα που ελάχιστοι μπορούν να παρακολουθούν.
Αν ρωτήσεις λοιπόν κάποιον απο όσους γράφουν απο που προκύπτει ότι έχει καθαρίσει τις εκλογές της Ενωσης ο Μιχάλης Τσιχριτζής απλά θα ρίξει μία βαρύστομη ατάκα απαξιωτική και θα πάει παρακάτω.
Ετσι είναι οι εκλογές...!
Ο καθένας υποστηρίζει αυτόν που συμπαθεί και απαξιώνει όλους τους άλλους.
Εκλογές είναι θα περάσουν και θα φανεί ποιός τελικά ήξερε τι έλεγε και ποιός ήταν απλά ένας ξερόλας που έγραφε ότι του ερχόταν.
Υπομονή μέχρι την Δευτέρα.



Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου