Η σωστή εφαρμογή της κρέμας ματιών


Η κρέμα ματιών αν χρησιμοποιηθεί σωστά σε καθημερινή βάση, είναι σίγουρο ότι θα δούμε γρήγορα τα αποτελέσματα της. Τα μάτια μας θα είναι πιο λαμπερά, ανανεωμένα και νεανικά!
Ωστόσο, ξέρουμε πραγματικά πώς να την εφαρμόσουμε; Σε ποια περιοχή του ματιού πρέπει να την εφαρμόσουμε; Να την ταμπονάρουμε απαλά ή να την απλώσουμε μέχρι να απορροφηθεί όλη;
Όλες οι απορίες μας, απαντώνται παρακάτω...
Όταν επιλέγετε την κατάλληλη κρέμα ματιών, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι περνά κάτω από το δέρμα των ματιών, όχι μόνο για να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε, αλλά και λόγω της εύθραυστης φύσης της συγκεκριμένης περιοχής.
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε μικροβελονισμό ή άλλες μεθόδους διείσδυσης γύρω από το μάτι, προκειμένου να αυξηθεί η διείσδυση. Το προϊόν πρέπει να είναι αρκετά ήπιο, αλλά αποτελεσματικό για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η σωστή εφαρμογή της Κρέμας Ματιών

  • Πλένουμε το πρόσωπο με ένα απαλό καθαριστικό
  • Τονώνουμε με ένα φυσικό τονωτικό για την εξισορρόπηση του PH του δέρματος
  • Εφαρμόζουμε τους επιθυμητούς ορούς στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, επιτρέποντάς τους να απορροφηθούν πλήρως.

Η κρέμα ματιών

Χρησιμοποιώντας το δάχτυλο σας, εφαρμόστε μικρές κουκίδες γύρω από το μάτι, πάνω από το μάτι μέχρι την περιοχή κάτω από τα φρύδια και κάτω από το μάτι.
Χτυπήστε απαλά την κρέμα για να τονώσει την κυκλοφορία. Προσπαθήστε να μην τραβάτε ή να τεντώνετε το ευαίσθητο δέρμα γύρω από το μάτι. Πατήστε μέχρι να αισθανθείτε ότι απορροφάται.
Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε προβληματικές περιοχές. Μπορείτε επίσης να κάνετε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις, αλλά ποτέ μην τραβάτε το δέρμα σε αυτή την περιοχή.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου