Περπατάμε Κατακάλι-Σοφικό και Κόρφο..!


ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΚΑΤΑΚΑΛΙ – ΣΟΦΙΚΟ - ΚΟΡΦΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Αφήστε τον καναπέ και την τηλεόραση και ελάτε την Κυριακή 11 Ιουνίου σε εξόρμηση που διοργανώνει ο ΕΟΣ Κορίνθου ξεκινώντας από το όμορφο χωριουδάκι του Κατακαλίου!

Η διαδρομή ξεκινάει μέσα από το πευκοδάσος του Σοφικού και ανηφορίζει ως το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία. Εν συνεχεία θα κατέβουμε στο Ράντζο, με προορισμό το Σοφικό.

Εκεί θα συναντήσουμε τη δεύτερη ομάδα (που θα έχει μεταφερθεί στο Σοφικό με το λεωφορείο) και μαζί θα συνεχίσουμε την πορεία μας ως τον Κόρφο σ’ ένα όμορφο μονοπάτι που διασχίζει πευκοδάση, συναντάει αξιόλογα μνημεία και χαρίζει στον πεζοπόρο άπλετη θέα προς τα δύο χωριά Κόρφο - Σοφικό, το ρέμα Ζάστανι αλλά και την όμορφη θάλασσα του Κόρφου όπου θα καταλήξουμε για μπάνιο και φαγητό.

· Υπάρχει η δυνατότητα για όσους έχουν κουραστεί να μεταφερθούν από το Σοφικό στον Κόρφο με το λεωφορείο για μπάνιο και φαγητό.

Η εξόρμηση ενδείκνυται για όλα τα μέλη του συλλόγου.

Βαθμός Δυσκολίας:

1. Β για τη συνολική πορεία των 22χιλ, Ω.Π. : 7 ώρες

2. Α για την πορεία Κατακάλι – Σοφικό Ω.Π. : 4 ώρες

3. Α για την πορεία Σοφικό - Κόρφος Ω.Π. : 3 ώρες

Εξοπλισμός: Μποτάκια ορειβατικά, σακίδιο πλάτης, μπατόν, αντηλιακό, γυαλιά ηλίου, καπελάκι, fleece, μπουφάν (αντιανεμικό – αδιάβροχο), φακός (με εφεδρικές μπαταρίες), ατομικό φαρμακείο, ξηρά τροφή, νερό, μαγιό και πετσέτα για όσους κάνουν μπάνιο.

Κόστος συμμετοχής:10 €

Αναχώρηση: 7:00 το πρωί από τα περιβολάκια.

Πληροφορίες και Δηλώσεις συμμετοχής στους αρχηγούς:

Ντρούδης Νίκος 6944645278,

Τσελεκίδη Δήμητρα 6976637226 και

στο τηλ. του συλλόγου 2741029970 ( Τετάρτη και Παρασκευή 20:00-22:00)
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου