Αποκαλυπτικά: To λαχείο Μπίτζιος, η δύναμη Γκουρβέλου και η ΕΠΟ..


Oι εκλογές για την Ενωση Ποδοσφαιρικών σωματείων έχουν μπεί στην τελική ευθεία.
Τα δύο στρατόπεδα του Μιχάλη Τσιχριτζή και Στάθη Γκουρβέλου, έχουν πάρει διάταξημάχης και έχουν προχωρήσει πολύ τις επαφές με τις ομάδες του νομού που ψηφίζουν.
Και στις δύο πλευρές υπάρχει αισιοδοξία για το αποτέλεσμα με βάση τις συναντήσεις που κάνουν και η κάθε μία μετρά τα δικά της σωματεία.
Ξέρουν όμως πολύ καλά και οι δύο ότι οι παράγοντες δεν θέλουν να στεναχωρήσουν κανένα και λένε συνήθως καλές κουβέντες αλλα αυτό απέχει πολύ απο το γίνει ψήφος μέσα στην κάλπη.
Η πραγματική εικόνα είναι ότι και οι δύο παρατάξεις αυτή την στιγμή είναι στα ίσια και η κάθε μία μετυρά απο 20-25 σίγουρα σωματεία.
Υπάρχουν και 10 που θα κρίνουν τον νικητή αλλά τα κριτήρια τους είναι διαφορετικά απο των υπολοίπων ομάδων.

Ο Μπίτζιος ήταν το λαχείο για τον Τσιχριτζή
Η πλευρά Τσιχριτζή μετρά για λογαριασμό της αυτή την στιγμή 35 σωματεία τα οποία όμως δεν υπάρχουν και είναι μαξιμαλιστική η προσέγγιση αυτή. Ο Μιχάλης Τσιχριτζής κινείται με πλήρη επικράτηση στο Κιάτο λόγω Βράκα και στην Βόχα λόγω Πετρόπουλου. Δύσκολα όμως θα βρεί πατήματα στο Λουτράκι, το Ξυλόκαστρο και θα δυσκολευθεί πολύ στην Κόρινθο.
Η ανέλπιστη επιτυχία του νυν προέδρου της Ενωσης είναι ο Δημήτρης Μπίτζιος.
Η δημιουργική τρέλα του οποίου έχει εν πολλοίς αλλάξει  ισορροπίες.
Ο Μπίτζιος κατάφερε με τον σαρωτικό τρόπο που κινείται  να τρέξει  την απαρχαιωμένη εκλογική μηχανή του Τσιχριτζή και με δεδομένο ότι οι Βράκας,Πετρόπουλος και λοιποί εκτός απο τις ομάδες τους δύσκολα θα έμπαιναν σε άλλο σύλλογο. Ο Μπίτζιος διαμόρφωσε μία νέα κατάσταση και απειλεί να διαμορφώσει αποτέλεσμα. Μαζί με την είσοδο της οικογένειας Μαργέτη, παίζουν σημαντικό ρόλο στην παράταξη.!

Τα πολλά νέα πρόσωπα είναι η δύναμη του Γκουρβέλου
Η πλευρά Γκουρβέλου, κινείται προνομιακά στο Λουτράκι, την Νεμέα και με πολύ ισχυρές πλέον προσβάσεις στον Καλλικρατικό δήμο Κορινθίων, όπως και στο Ξυλόκαστρο με εξαίρεση το χωριό του το Καμάρι, που για ανεξήγητους λόγους δεν δείχνει να στηρίζει τον άνθρωπο που του έχει προσφέρει τόσα.
Δυνατό χαρτί του γιατρού είναι τα πολλά νέα πρόσωπα που δίνουν ελπίδες στις ομάδες και την αίσθηση της ανανέωσης. Απο την στιγμή μάλιστα που σταμάτησαν κάποιοι ερασιτεχνισμοί και υπερφίαλες κινήσεις κάποιων στελεχών η ομάδα έδεσε και προχωρά ήρεμα και παραγωγικά. Η παράταξη Γκουρβέλου θα είναι θαύμα αν πάρει έστω και μία ομάδα απο το Κιάτο και την Βόχα.
Εκτός και αν το κίνημα ανανέωσης ξεπεράσει τις παραδοσιακές σχέσεις.

Ποιός θα εκπροσωπεί την Ενωση στην ΕΠΟ;
Ενα θέμα που καίει αλλά κανείς δεν θέλει να το αγγίξει για να μην δημιουργήσει δυσαρέσκεια και στις δύο παρατάξεις είναι η εκπροσώπηση στην ΕΠΟ. Και στις δύο πλευρές υπάρχουν υποψήφιοι που δηλώνουν ότι θα εκπροσωπούν την Ενωση στην ΕΠΟ με ότι αυτό συναπάγεται.Λένε μάλιστα ότι έχουν πάρει το οκ των αρχηγών. Αυτό δεν μπορεί να ισχύει και δεν ισχύει
Η λογική λέει ότι την Ενωση στην ΕΠΟ πρέπει να την εκπροσωπούν είτε ο Μιχάλης Τσιχριτζής είτε ο Στάθης Γκουρβέλος ανάλογα με το ποιός θα εκλεγεί. Καλό θα είναι να το ξεκαθαρίσουν προκαταβολικά γιατί αυτό δεν μπορεί να είναι δέλεαρ για κανένα. Ούτε μέσον συναλλαγής.
Επανερχόμαστε με πιο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.
Μαϊος 2017
Street life


Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου