Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό του Γιάννη Λαρσινού!

 Τα δύσκολα φαίνεται να πέρασαν.!
Ο όμιλος Λαρσινός άντεξε την μεγάλη κρίση, χωρίς να κάνει απολύσεις ή περικοπές, παρά το γεγονός ότι η οικοδομική δραστηριότητα έχει πέσει στο ναδίρ.
Η αλήθεια είναι ότι τα προηγούμενα χρόνια ο Γιάννης Λαρσινός με προσωπικές θυσίες κατάφερε να κρατήσει όρθιο τον όμιλο, την ίδια στιγμή που δίπλα του κατέρρεαν μεγάλοι παράγοντες και επιχειρήσεις της αγοράς.
Το 2016 σύμφωνα με πληροφορίες μας ήταν μία καλή χρονιά για τον Ομιλο Λαρσινός, όχι μόνο γιατί κατάφερε να κάνει εντυπωσιακή αύξηση του τζίρου αλλά γιατί μπόρεσε και μείωσε τις αρνητικές συνέπειες της κρίσης.
Το ίδιο αναμένεται να είναι και το 2017 με όλα τα μεγάλα έργα που συμμετέχει να είναι σε καλή πορεία εκτέλεσης.

Ο Ομιλος Λαρσινός είναι μία αμιγώς Κορινθιακή επιχείρηση που έχει στρατηγική θέση στον χώρο της στην Εθνική οικονομία. Ολα ξεκινούν και όλα τελειώνουν στην οικογένεια.
Ο επιχειρηματίας Γιάννης Λαρσινός και τα παιδιά του, μαζί με τους 250 περίπου εργαζόμενους νοιώθουν και είναι μία οικογένεια.
Ετσι βλέπουν οι πάντες την επιχείρηση για αυτό και μπόρεσε να αντέξει την λαίλαπα της κρίσης.
Χθες το απόγευμα οι εργαζόμενοι και τα στελέχη του ομίλου συναντήθηκαν στην αίθουσα συνεδρίων του καζίνο για να κάνουν όλοι μαζί απολογισμό του περασμένου έτους, να καθορίσουν την στρατηγική για το τρέχον και να μιλήσουν για το μέλλον του ομίλου.
Το μέλλον όπως είπε ο άνθρωπος που έφτιαξε την μεγαλύτερη Πελοποννησιακή εταιρεία και μία απο τις μεγάλες τις χώρας όσες δυσκολίες και αν έχει αφού θα βρεί ενωμένη την οικογένεια του ομίλου Λαρσινός, δεν άδηλο αλλα αισιόδοξο.
Οταν οι εργαζόμενοι βλέπουν την επιχείρηση ως οικογενειακή τους υπόθεση ο καθένας κάνει το καλύτερο και είναι κομμάτι της ζωής του.
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή ο Γιάννης Λαρσινός και οι εργαζόμενοι του κτίζουν μαζί την πορεία του ομίλου και καταφέρνουν να τον οδηγούν διαρκώς στην κορυφή.
Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό της επιχείρησης που κάνει την Κορινθία περήφανη.
Πρόσφατα ο Ομιλος Λαρσινός ανακοινώθηκε σαν μία απο τις 30 πιο αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα και αυτό δεν έγινε τυχαία.

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου