Μοναχικός καου-μπόυ ο Βασίλης Πανταζής στα δημοτικά...!


Το 2014 ήταν έτοιμος να κατεβάσει δικό του συνδυασμό στις δημοτικές εκλογές.
Είχε κάνει όλες τις προεργασίες για αυτό.
Ομως τελικά αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Βασίλη Νανόπουλο.
Η αλήθεια είναι ότι η προγραμματική αυτή σύγκλιση,των δύο ανδρών δεν ήταν ρόδινη.
Πολλά στελέχη του κ.Νανόπουλου δεν είδαν ποτέ με καλό μάτι την παρουσία του πληθωρικού αλλά και συντεταγμένου Βασίλη Πανταζή.
Προεκλογικά το 2014 αρκετοί προσπάθησαν να τον αφήσουν εκτός εκλογής αλλά δεν τα κατάφεραν.
Ο πρώην αξιωματικός και πολιτικός μηχανικός είναι και μεθοδικός αλλά και ενεργός κοινωνικά με αποτέλεσμα να έρθει ψηλά σε ψήφους.
Η εσωτερική αμφισβήτηση στο πρόσωπο του αντί να καμφεί μετά τις εκλογές μάλλον οξύνθηκε με αποτέλεσμα να νοιώθει άβολα σε μία παράταξη που δεν τον ήθελαν ακριβώς γιατί είχε δικό του λόγο και έπαιρνε πρωτοβουλίες όταν η παράταξη έμενε αδρανής.
Στα δημοτικά συμβούλια σχεδόν πάντα ήταν η σανίδα σωτηρίας για την παράταξη του,που αδυνατούσε να αντιμετωπίσει την εμπειρία αλλά και τους τακτικισμούς του Αλέκου Πνευματικού και βρισκόταν στον αέρα.
Δύο φορές τουλάχιστον έγιναν συσκέψεις στην "Συμμαχία Πολιτών", που σκοπό είχαν να τον εγκλωβίσουν και εν μέρη το πέτυχαν.
Βοήθησε βέβαια και ένα πρόβλημα υγείας που τον ανάγκασε να ρίξει ρυθμούς για μεγάλο διάστημα.
Τον τελευταίο χρόνο όμως ο Βασίλης Πανταζής, βλέποντας ότι η παράταξη αντί να κερδίζει δυνάμεις χάνει στελέχη αλλά περισσότερο εκτιμώντας την εικόνα που παρουσιάζει στα δημοτικά συμβούλια και την κοινωνία, έχει εκφράσει με κάθε τρόπο την ανησυχία του.
Αυτό βέβαια είχε σαν αποτέλεσμα να τον αμφισβητήσει τόσο ο ίδιος ο κ.Νανόπουλος όσο και το στενό του περιβάλλον.
Ολοι αναγνωρίζουν ότι είναι ίσως ο μοναδικός που κάνει θεσμική αντιπολίτευση στον Πνευματικό και μάλιστα οργανωμένα και με γνώση. Η στρατιωτική του πειθαρχία όμως δεν τον αφήνει να κάνει κινήσεις βιαστικές.
Αυτή την στιγμή κινείται ως μοναχικός καου-μπού στα δημοτικά πράγματα της Κορίνθου και δουλεύει τις επόμενες κινήσεις του. Είναι δεδομένο ότι θα αξιοποιήσει την ευρεία κοινωνική αποδοχή του και θα επανέλθει με δυναμική στο δημοτικό παιχνίδι.
Δεδομένο είναι επίσης ότι όσοι επεδίωξαν την πολιτική του αποστρατεία θα τον βρούν μπροστά τους περισσότερο αποφασισμένο απο το 2014.

Γ.Λ.
street life


Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου