Ηξερες ότι ο Στάθης Ψάλτης είναι απο το Βέλο;

 
Γεννήθηκε στο Βέλο Κορινθίας το 1951,όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια μέχρι την ηλικία των 11 ετών όταν η οικογένειά του μετακόμισε στο Αιγάλεω.

Σπούδασε στη Δραματική σχολή του Κωστή Μιχαηλίδη και τελείωσε τη Νομική Σχολή στο Πανεπιστήμιο Αθήνας. Παντρεύτηκε την Τάρια Μπούρα[2] και το 2006 παντρεύτηκε την ηθοποιό Χριστίνα Ψάλτη (γεν. 1973)

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ
Αγωνία για τον Στάθη Ψάλτη!
Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν έντονες φήμες ότι κάτι τρέχει με την υγεία του! Εδώ και περίπου ενάμιση μήνα ο δημοφιλής ηθοποιός απέχει από κάθε δημόσια εμφάνιση (σ.σ.: τελευταία φορά τον είδαμε στις 17 Ιανουαρίου, στην πρεμιέρα του έργου «Δεσποινίς Μαργαρίτα», στο θέατρο Ζίνα), με αποτέλεσμα να πληθαίνουν οι πληροφορίες που προέρχονται από τον καλλιτεχνικό κόσμο και οι οποίες αναφέρουν ότι «ο Ψάλτης δεν είναι καλά και κάνει ενδελεχείς εξετάσεις για να διαπιστωθεί τι ακριβώς του συμβαίνει».
Ολα ξεκίνησαν στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου, όταν ο ηθοποιός βρισκόταν στην Πτολεμαΐδα για να παίξει μαζί με άλλους πρωταγωνιστές στην επιθεώρηση «Ολοι μαζί... τη φάγαμε», στο πλαίσιο μιας μεγάλης περιοδείας στην περιφέρεια.

Εκεί, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», αισθάνθηκε αδιαθεσία και επισκέφθηκε το τοπικό νοσοκομείο. «Ετρεχε αίμα από τη μύτη του και τον πήγαμε στο νοσοκομείο της περιοχής...» μας λέει πηγή από τον θίασο και προσθέτει: «Οι γιατροί τού συνέστησαν να σταματήσει την περιοδεία που έκανε και να ασχοληθεί σοβαρά με την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που του διέγνωσαν».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στις 8 Φεβρουαρίου στο e-ptolemeos.gr: «Πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε ο δημοφιλής ηθοποιός Στάθης Ψάλτης, ευρισκόμενος στην πόλη μας το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, προκειμένου να δώσει δύο παραστάσεις στο Πνευματικό Κέντρο. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, όπου του έγινε άμεσα μεγάλο πλήθος εξετάσεων, οι δε γιατροί τού συνέστησαν να παραμείνει για ανάπαυση και θεραπεία. Ο δημοφιλής ηθοποιός, όμως, με τίποτα δεν σκόπευε να αναβάλει τις παραστάσεις του θιάσου του, με τη θεατρική κωμωδία [Από την τελευταία δημόσια εμφάνιση του Στάθη Ψάλτη στην πρεμιέρα του έργου «Δεσποινίς Μαργαρίτα» με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη] “Ολοι μαζί... τη φάγαμε”. Ζήτησε και έφυγε με ευθύνη του, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες στους γιατρούς και τους νοσηλευτές, καθώς και τον θαυμασμό του για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που είχε στο Μποδοσάκειο. Στον συμπαθή καλλιτέχνη ευχόμαστε τα περαστικά και να προσέχει την υγεία του». Επίσης, γνωστή ηθοποιός μάς ενημέρωσε ότι πρόσφατα έλαβε μήνυμα στο κινητό της τηλέφωνο από συνάδελφό της, το οποίο αναφέρει: «Η εξαφάνιση του ηθοποιού οφείλεται σε σοβαρό λόγο υγείας».

Μετά το εν λόγω περιστατικό ο θίασος είχε προγραμματίσει ακόμη μια παράσταση στα Ιωάννινα, που όμως δεν πραγματοποιήθηκε. Η περιπέτεια του Στάθη σε συνδυασμό με την κακοκαιρία που επικρατούσε εκείνη την εποχή ανέβαλε την ανέβαλε γι' αμέσως μετά την Καθαρά Δευτέρα, κάτι που τελικά δεν έγινε. Επρόκειτο, μάλιστα, μέσα στην Άνοιξη να προστεθούν και κάποιοι επιπλέον σταθμοί στην περιοδεία τους, αλλά ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση γι' αυτό.

Μετά το εγκεφαλικό

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στάθης Ψάλτης απασχολεί τη δημοσιότητα με θέμα που αφορά την υγεία του. Το 2011 ο αγαπημένος πρωταγωνιστής είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο με παράλυση της δεξιάς πλευράς του και για το γεγονός αυτό (που είχε αποκαλύψει η «Espresso» με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της) μίλησε αργότερα ο ίδιος, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι αρχικά δεν ήθελε να δημοσιοποιηθεί το πρόβλημά του: «Πήγα σε μια άγνωστη κλινική και είχα δώσει ρητή εντολή να μη μάθει κανείς τίποτα. Ημουν σχεδόν παράλυτος. Ο θεράπων ιατρός μου έκανε τα πάντα προκειμένου να αρχίσω και πάλι να κινούμαι, μέχρι που περπάτησα. Ευτυχώς το ξεπέρασα...» είχε δηλώσει.

Ευχόμαστε ολόψυχα και αυτό το θέμα με την υγεία του που αντιμετωπίζει ο δημοφιλής κωμικός να είναι περαστικό και σύντομα να επανέλθει δριμύτερος στις θεατρικές υποχρεώσεις του, χαρίζοντάς μας το γέλιο που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη.
Πηγή
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Ο ΣΤΑΘΗΣ Ο ΨΑΛΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΙΩΤΗΣ,ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΣΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ.ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟ ΒΕΛΟ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΣ ΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΑΝ.ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΟΥΜΠΑΡΕ,ΑΔΕΛΦΕ,ΒΕΛΙΩΤΗ. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή