Γιατί η ΝΔ πετά απο πάνω της την οικογένεια Τατούλη;;;;


Η ΝΔ και ιδιαίτερα ο Αντώνης Σαμαράς αφου μας φόρτωσαν για μία δεύτερη πενταετία τον κ.Πέτρο Τατούλη και το πολιτικό συνοθύλευμα που τον συντροφεύει στην περιφέρεια έκαναν επιτέλους το αυτονόητο και τον κατήγγειλαν δημόσια για τα όσα απίστευτα κάνει με τα σκουπίδια.
Θα μπορούσαν να πούν και άλλα πολλά, όπως για το ΕΣΠΑ, την Πελοπόννησος ΑΕ και την εμπλοκή νόμιμη ή μη της οικογένειας του περιφερειάρχη αλλά οι βουλευτές αρκέστηκαν στα σκουπίδια.
Γιατί επέλεξαν τώρα Καραμανλικοί, Σαμαρικοί και Μητσοτακικοί, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να πετάξουν απο πάνω τους τον περιφερειάρχη και όσα τον συνοδεύουν;
Τι ξέρουν οι βουλυτές που δεν ξέρουμε εμείς;
-Πιθανόν να αντιλαμβάνονται ότι το Εφετείο Ναυπλίου, θα τιμωρήσει τελεσίδικα τον Πέτρο Τατούλη, στην υπόθεση με την "Ελευθερία" και θα προκύψει στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και έκπτωση και τρέχουν να μην το χρεωθούν...!
-Πιθανόν να ξέρουν  πράγματα που δεν ξέρει ο κόσμος για τον τρόπο που χειρίζεται τον διαγωνισμό με τα σκουπίδια ο Τατούλης ο οποίος έχει διχάσει την Πελοπόννησο και λύση δεν μπορεί να βρεί.
-Πιθανόν να έχουν στα συρτάρια τους χαρτιά που αφορούν τα έργα και τις ημέρες στην περιφέρεια Πελοποννήσου.
Σε κάθε περίπτωση όμως η ΟΛΗ ΝΔ αποφάσισε να ρίξει αυλαία στην παράσταση που δίνει 7 χρόνια τώρα η "Νέα Πελοπόννησος" και να μας απαλλάξει απο τον βερμπαλιστικό αερολογισμό του επικεφαλής της αλλα και απο πολλά άλλα.

Η τραγωδία είναι ότι οι πολιτευτές της ΝΔ που συμμετέχουν στο σχήμα Τατούλη δεν έχουν πάρει χαμπάρι και με πρόσχημα μία θέση αντιπεριφερειάρχη ακόμα και τώρα πιστεύουν ότι πολεμούν τον λαίκισμό στηρίζοντας τον αρχιερέα του λαϊκισμού.
Σύντομα θα φανεί γιατί ο Σαμαράς και οι άλλοι Πελοποννήσιοι βουλευτές της ΝΔ βιάζονται να απαλλαγούν απο την οικογένεια Τατούλη και μάλιστα με έντονο και δημόσιο τρόπο

Γ.Λ
Street life
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου