ΑΟ Λουτράκι: Ο διαιτητής έφτιαξε το αποτέλεσμα!


Ανακοίνωση-καταγγελία απο τον ΑΟ Λουτρακίου για την διαιτησία στον αγώνα της Κυριακής με την Χαλκίδα.:
Από την αρχή της χρονιάς έχουμε επιλέξει να μην ασχολούμαστε με θέματα διαιτησίας διότι θεωρούμε πως αυτή η τακτική είναι αναγκαία για να συμβάλουμε κι εμείς ως Α.Ο Λουτράκι  στην αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο πρώτος γύρος του φετινού Πρωταθλήματος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.
Μια σειρά αγώνων όπου είδαμε ουκ ολίγες φορές την ομάδα μας να αδικείται παράφορα από ορισμένες απίστευτες διαιτητικές αποφάσεις, οι οποίες καθόρισαν την τελική έκβαση πολλών αγώνων εις βάρος μας.
Υπομείναμε με αξιοπρέπεια και στωικότητα όλες αυτές τις άδικες αποφάσεις και τα λάθη των διαιτητών εις βάρος μας.
Για ακόμη μια αγωνιστική, όμως γίναμε στο ίδιο έργο θεατές και πλέον τα λόγια χάνουν το νόημά τους.
Οι διαιτητικές αποφάσεις του κ. Γαλάνη στη χθεσινή αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Α.Ο Χαλκίς καθόρισαν το τελικό σκορ του αγώνα και το μόνο που μπορούν  να μας προκαλούν είναι τεράστια αγανάκτηση.
Εμείς δηλώνουμε κατηγορηματικά, ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων μας, με μεγαλύτερο πάθος, αλλά και πείσμα από τις αδικίες που έχουμε υποστεί στο πρώτο μισό του φετινού πρωταθλήματος".
θα θέλαμε ειλικρινά να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Α.Ο Χαλκίς  για την άψογη φιλοξενία και είναι βέβαιο ότι την ίδια άψογη φιλοξενία θα προσφέρουμε κι εμείς με τη σειρά μας στον αγώνα του δεύτερου γύρου.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου