Ο κορυφαίος Έλληνας μάγος ειναι Κορίνθιος !!Είναι ο Κορίνθιος Διονύσης Γουλιμής!!!
Ο Amazing Dio είναι ένας από τους πλέον καταξιωμένους Mentalist μάγους στην Ελλάδα. Έγινε ευρύτερα γνωστός κυρίως μέσα από την συνύπαρξή του – επί σκηνής - με την Πέμη Ζούνη και τη συνεργασία του με το El Convento Del Arte για 2 επιτυχημένες σεζόν, αλλά και την επιμέλεια σε μαγικά κόλπα του videoclip "Πετάω" της Μαρίζας Ρίζου και του Πάνου Μουζουράκη.


Ο Κορυφαίος Έλληνας μάγος του μυαλού στο Passport ! 

Ο Amazing Dio είναι ο κορυφαίος Έλληνας μάγος που ασχολείται με την ανθρώπινη σκέψη, την διαίσθηση την ύπνωση και το mind control.

 Στις παραστάσεις του παίζει αρκετά ψυχολογικά παιχνίδια με το κοινό του και χρησιμοποιεί τις πέντε του αισθήσεις με τέτοιον τρόπο ώστε να δημιουργεί την ψευδαίσθηση μιας έκτης αίσθησης, αναμιγνύοντας τεχνικές αποπροσανατολισμού και γνώσεις ψυχολογίας μαζί με την ικανότητά του να “διαβάζει” τη γλώσσα του σώματος και να επηρεάζει την σκέψη του άλλου μέσω της υποβολής, και όλα αυτα συνδυασμένα με το υπέρτατο όπλο , το χιούμορ του. 
Δεν ειναι τυχαίο που την παράσταση MIND GAMES και τον Amazing Dio έχουν φιλοξενήσει μεταξύ άλλων το πανεπιστήμιο του Πειραιά στο φετινό TEDx "Spectrum"  , το πανεπιστημίο Κρήτης για τις "ΒΡΑΔΙΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ " , ο τεχνολογικός όμιλος ΓΕΡΜΑΝΟΣ και αρκετές φορές η Ελληνική τηλεόραση !!

Μια παράσταση που την έχουν δει ήδη πάνω απο 2500 θεατές σε 3 επιτυχημένες σεζον , μια παράσταση για την οποία το Athens daily secret εγραψε "Συναρπαστικό! Το τέλος της λογικής"


Εαν έρθετε και δεν καταφέρει να σας διαβάσει το μυαλό θα σας επιστρέψουμε το αντίτιμο του εισιτηρίου σας !!!


👉🏽What:Γέλιο , μαγεία , διάδραση και μυστήριο.

Τιμές εισιτηρίων: 13 ευρώ (με μπύρα ή κρασί, σε τραπέζι)

👉🏽When: Πέμπτη στις 22:00

👉🏽Where : Passport Κεραμεικός

📞Κάνε κράτηση:2105222203

Εισιτήρια online:https://www.viva.gr/tickets/theater/passport-upstairs/mind-games/


Info:

www.pass-port.com.gr

www.AmazingDio.com
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου