Προβληματα για την όμορφη Κιατανιώτισα!


Μπορεί το διαζύγιο της Κιατανιώτισας δημοσιογράφου  Εμης Ζησιοπούλου από τον Αντώνη Λιβάνιο να έχει εκδοθεί εδώ και καιρό, όμως η ατμόσφαιρα δεν έχει αποφορτιστεί και οι δύο πλευρές εξακολουθούν να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στις δικαστικές αίθουσες.
Ο επιχειρηματίας και σύμβουλος πολυεθνικών επιχειρήσεων βρέθηκε κατηγορούμενος για παραβίαση διατροφής, έπειτα από μήνυση που υπέβαλε το 2013 η δημοσιογράφος πρώην σύζυγός του.

ΣΟΦΙΑ ΣΠΙΓΓΟΥ
Η πρώην κυρία Λιβανίου ζητεί 2.800 ευρώ για επτά μήνες, δηλαδή 19.600 ευρώ. Η υπόθεση πήρε αναβολή, καθώς το δικαστήριο ζήτησε από την πλευρά της δημοσιογράφου να εισφέρει έγγραφα επιδόσεων, ως κρείσσονες αποδείξεις. Ωστόσο, οι διάλογοι μεταξύ των δικηγόρων των δύο πλευρών καταδεικνύουν την τεταμένη κατάσταση που επικρατεί, παρά τα χρόνια που έχουν περάσει.
Ασφαλιστικά μέτρα
«Υπάρχουν ασφαλιστικά μέτρα για διατροφή. Αυτά δεν ισχύουν πια. Την 1η Αυγούστου εκδόθηκε η απόφαση ασφαλιστικών και σε 30 μερες έπρεπε να γίνει η άσκηση της αγωγής. Δεν έγινε σε αυτή την περίπτωση. Και στο Μονομελές Δικαστήριο, όταν έγινε, ο Λιβάνιος καταδικάστηκε ερήμην. Δεν του επιδόθηκε ποτέ τίποτα. Είναι κάτοικος Γερμανίας και είναι γνωστό» ανέφερε ο συνήγορός του και τόνισε ότι ο πελάτης του δεν θα έπρεπε να βρίσκεται κατηγορούμενος, καθώς εκπληρώνει την υποχρέωση διατροφής προς τα τέκνα του.
«Κάθε χρόνο δίνουμε 25.000 ευρώ στο Κολλέγιο. Καλύπτει τα δίδακτρα απευθείας. Την τελευταία τριετία ο κ. Λιβάνιος έχει δώσει 100.000 ευρώ. Αν το διαιρέσετε, βγαίνει 2.800 ευρώ τον μήνα. Εχουμε δώσει τα πάντα» είπε.
Η τοποθέτηση του δικηγόρου προκάλεσε την άμεση αντίδραση του συνηγόρου της δημοσιογράφου: «Μιλάμε για εμπαιγμό! Ο κ. Λιβάνιος δεν έχει δώσει τέσσερα χρόνια ούτε ένα ευρώ. Τον ψάχνουμε στη Φρανκφούρτη. Κάθε φορά στέλνει τον δικηγόρο του, παρακολουθεί τα πάντα και προσποιείται ότι δεν υπάρχει πουθενά. Κρύβεται πίσω από μια διεύθυνση. Δε μπορούμε να τον βρούμε, γιατί κρύβεται. Παρακολουθεί και μετά κάνει εφέσεις».
Είναι ενδεικτικός ο διάλογος που ακολούθησε:
Δικηγόρος δημοσιογράφου: Ο Λιβάνιος έχει περιουσία και τεράστια άνεση. Η μάστιγα στη χώρα μας ειναι το αφανές της περιουσίας. Το δικαστήριο έχει βγάλει διατροφή 2.800 τον μήνα. Και για να κομπορρημονεί στους φίλους του, λέει πως πληρώνει το Αμερικάνικο Κολλέγιο. Δεν δίνει τίποτα για διατροφή, υγεία. Η μάνα πρέπει να αποφασίσει πού θα πάνε τα χρήματα».
Δικηγόρος Αντώνη Λιβανίου: «Για να πάνε Μύκονο;»
Δικηγόρος δημοσιογράφου: «Τώρα, ντροπή! Υπάρχει δυνατότητα να πληρώσει και δεν το κάνει. Φυσικά και έχει κακοβουλία».
Τελικά, το δικαστήριο αποφάσισε αναβολή της υπόθεσης, η οποία θα εκδικαστεί τον Απρίλιο του 2017, λίγες ημέρες μετά την εκδίκαση της αγωγής για τη μεταξύ τους αστική διαφορά.
Πηγή
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου