Κορίνθιοι θησαυρίζουν μέσω του ίντερνετ...!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΚΟ
Χρυσές δουλειές κάνουν Κορίνθιοι μέσω του ίντερνετ...!

Ολο και περισσότερες Κορινθιακές επιχειρήσεις, μπαίνουν δυναμικά στις πωλήσεις μέσω ίντερνετ.
Θα σας φανεί απίστευτο αλλά στην Κόρινθο τουλάχιστον που έχουμε καλή εικόνα, λειτουργούν πολλές μαγαζιά που μέσω e-shop, πάνε εξαιρετικά καλά.
Απρόσμενα καλά και έχουν αναπτύξει μεγάλο δίκτυο πωλήσεων.
Μπορεί τα πιο πολλά μαγαζιά της αγοράς να είναι κλειστά και τα υπόλοιπα να βιώνουν την μεγάλη κρίση της αγοράς αλλά δίπλα μας κινείται μία παράλληλη και αθέατη αγορά που διαρκώς ανεβαίνει γιατί οι πωλήσεις της μέσω του ίντερνετ κάνουν χρυσές δουλειές.
Σύντομα θα ανοίξει στο κέντρο της Κορίνθου ένα μεγάλο μαγαζί, για να μπορέσει να εξυπηρετήσει τους πελάτες του που έχει  μέσω του e-shop του. 
Πρόκειται για μία "Χρυσή αγορά", όπως μας είπε ένας απο τους πρώτους Κορίνθιους επιχειρηματίες που ήταν απο τους πρώτους που δημιούργησε το δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα.
Η ηλεκτρονική αγορά είναι εντελώς νόμιμη για να μην δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση.
Υπάρχει Κορινθιακή εταιρεία που πουλώ μόνο μέσω ίντερνετ και το 2015 έκανε τζίρος περισσότερο απο 1,5 εκ. ευρώ...!
 
Περισσότερα απο 100 Κορινθιακά e-shop

Απο την έρευνα που έχουμε κάνει και χωρίς να είναι επίσημα τα στοιχεία που έχουμε μαζέψει περισσότερες απο 100 Κορινθιακές επιχειρήσεις κινούνται μέσω του ηλεκτρονικού τους καταστήματος και σχεδόν όλες πάνε εξαιρετικά καλά και διαρκώς αναπτύσσονται.
Κορίνθιοι επιχειρηματίες που είδαν να κάνουν απρόσμενες πωλήσεις μέσω του e-shop, έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και κάνουν μόνοι τους την εισαγωγή των προϊόντων που πουλάνε.
Μας έκανε εντύπωση ότι πάνε πολύ καλά και όσοι Κορίνθιοι πωλούν μέσω ίντερνετ αγροτικά προϊόντα, όπως λάδι, κρασί,μέλι, βότανα και άλλα.!

Κάνουν μόνοι τους τις εισαγωγές
Οι γειτονικές μας χώρες Τουρκία και Βουλγαρία είναι οι κύριες επιλογές των επιχειρηματιών, γιατί μπορούν να βρούν τα προϊόντα που θέλουν σε πολύ καλές τιμές..!
Το πόσο καλά πηγαίνουν οι Κορινθιακές ιντερνετικές επιχειρήσεις φαίνεται και απο την μεγάλη αύξηση στην κίνηση των εταιρειών κούριερ που λειτουργούν στον νομό. Η αύξηση είναι αλματώδης και ακολουθεί την πορεία των επιχειρήσεων...!
Νοέμβριος 2016
Street life
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου