Μπορεί να κρύβουν εκπλήξεις οι αυριανοί αγώνες!


Με τους αγώνες της 10ης αγωνιστικής ημέρας, συνεχίζεται , αύριο Σάββατο 26/11, στις 3.00 το απόγευμα, το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας.  Η αγωνιστική βρίσκει τους δύο πρωτοπόρους του πρωταθλήματος , Κόρινθο ΄06 και Ισθμιακό, να παίζουν εντός έδρας.


Η Κόρινθος ΄06, στο ΔΑΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Άσσου, που περνάει μια πολύ δύσκολη περίοδο , ενώ στο "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ" ο Ισθμιακός , η ομάδα έκπληξη του Παντελή Κολιάκου , νεοφώτιστη στη κατηγορία , σε ενδιαφέροντα αγώνα μάχεται με την φορμαρισμένη Ελλάδα Βέλου.
Ο σπουδαιότερος αγώνας της αυριανής αγωνιστικής ,με άρωμα πρωταθλητή γίνεται στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ", στο Δερβένι, όπου ο Αστέρας  αγωνίζεται απέναντι στην ομάδα  του Πέλοπα Κιάτου, ο οποίος απέχει μόνο ένα βαθμό από τους πρωτοπόρους Κόρινθο 06 και τον Ισθμιακό.
Ο Πέλοπας θέλει την νίκη για να μην απομακρυνθεί από την κορυφή , απέναντι σε ένα αντίπαλο τον Αστέρα, ο οποίος δεν είναι εύκολη τροφή για τα δόντια καμιάς ομάδας αφού είναι πολύ σκληρό καρύδι και αυτό τον καθιστά τρομερά επικίνδυνο.
Στο Λέχαιο ο τοπικός Ηρακλής μάχεται για το τρίποντο που θα του δώσει "ανάσα" παραμονής απέναντι στον ΠΑΣ Κόρινθος.
 Στα Αθίκια ο Τενεάτης Αθικίων υποδέχεται τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, ενώ στο Ξυλόκαστρο, ο Πανκαμαριακός, υποδέχεται τον ισόβαθμό Παννεμεατικό.
Στο  Χιλιομόδι, ο Ατρόμητος θα επιδιώξει   τρίποντο σωτηρίας απέναντι στον Ολυμπιακό Λουτρακίου που σε τίποτα δεν θυμίζει την παλιά του δόξα.
Τέλος στο Πετρί η τοπική Θύελλα , ουραγός στο βαθμολογικό πίνακα, θα προσπαθήσει για την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Πανσολυγειακό, που με ήττα θα βρεθεί κάτω από "διακεκαυμένη ζώνη"

  

Η 10η Αγωνιστική
26/11/16, 15:00 
Πανκαμαριακός - Παννεμεατικός
Ισθμιακός -  Ελλάς Βέλου
Κόρινθος '06 - Ολυμπιακός Άσσου
Τενεάτης Αθικίων - :Ηρακλής Ξυλοκάστρου
Ατρόμητος Χιλιομοδίου - ΣΦΛ Ολυμπιακός
Θύελλα Πετρίου - Πανσολυγειακός
Ηρακλής Λεχαίου - ΠΑΣ Κόρινθος 
Αστέρας Δερβενίου - Πέλοπας Κιάτου
Πηγή
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου