Κατασκευάζεται στο Λουτράκι και στοιχίζει 14.000 ευρώ!

«Ο Λάμπρος Αθανασούλας είναι γνωστός στον φίλαθλο κόσμο για τις επιτυχίες του σε κορυφαίους αγώνες ράλι, όπως το «Ακρόπολις».Επιπλέον, έχει εντυπωσιάσει με τις συμμετοχές του σε ξένους αγώνες, ενώ έχει αποδείξει πως η επίμονη προσπάθεια και αφοσίωση σε αυτό που κάνει φέρνει πάντα θετικά αποτελέσματα.Η αγάπη του για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι....
γνωστή, όμως για όσους δεν το γνωρίζουν έχει ακόμα μία αγάπη: την κατασκευή χωμάτινων κατασκευών τύπου Formula.
Ο ίδιος μαζί με τον αδελφό του Παύλο, με επιλεγμένη ομάδα μηχανικών και ειδικών στις κατασκευές, εδώ και δύο χρόνια εξελίσσει τη λεγόμενη Formula SR, την οποία συναρμολογούν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Λουτράκι.
Για την παραγωγή της Formula SR έχουν αποκτήσει τα δικαιώματα από ολλανδική εταιρεία η οποία την κατασκεύαζε για να συμμετέχει σε αγώνες.
Πλέον η χωμάτινη Formula φτιάχνεται στη χώρα μας με τιμή που θα κυμαίνεται μεταξύ 13.000-14.000 ευρώ.Το μηχανικό σύνολο που φορά προέρχεται από μοτοσικλέτα Suzuki GSX-R, το οποίο αποδίδει 120 ίππους, με το 0-100 να επιτυγχάνεται σε περίπου 4 δευτερόλεπτα!
Επιπλέον, διαθέτει τεχνικό διαβατήριο από την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, γεγονός που σημαίνει πως είναι έτοιμο για να συμμετάσχει σε αγώνες…»,
zougla.gr
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου