Έτσι θα είναι το αγροτικό της Mercedes που έρχεται πολύ σύντομα

 Με δύο πρωτότυπες εκδόσεις που συμβολίζουν το διττό χαρακτήρα του νέου της επαγγελματικού οχήματος, η Mercedes-Benz προανήγγειλε από τη Σουηδία την έλευση του pick up.
 Το X-Class Concept παρουσιάστηκε σε μία άγρια παραλλαγή, την powerful adventurer και σε μία πιο αστική, την stylish explorer. Το αυτοκίνητο παραγωγής, θα διατηρήσει το όνομα X-Class και θα λανσαριστεί διεθνώς στα τέλη του 2017.
Η ευρωπαϊκή εκδοχή θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Nissan στη Βαρκελώνη, μαζί με το Navara, πάνω στο οποίο βασίζεται. Η Χ-Class θα ξεχωρίζει όμως όχι μόνο σχεδιαστικά και στην καμπίνα των επιβατών, προκειμένου να αποτελεί ένα γνήσιο… τέκνο της μάρκας με το αστέρι στη μάσκα, αλλά και στη ρύθμιση της ανάρτησης, το σύστημα διεύθυνσης κλπ.
Ορισμένες λεπτομέρειες θα αλλάξουν στην X-Class παραγωγής, όπως η σχεδίαση της πόρτας του χώρου φόρτωσης αλλά και οι μεγάλοι τροχοί των 22 ιντσών.
Η κορυφαία έκδοση θα εφοδιάζεται με V6 diesel, τετρακίνηση 4MATIC, δύο διαφορικά (κεντρικό και στον πίσω άξονα) και ηλεκτρονικό σύστημα πρόσφυσης, προκειμένου να αντιπαρατεθεί με το ανανεωμένο Volkswagen Amarok.
Θα υπάρχει και βασική έκδοση, λογικά με κίνηση στους πίσω τροχούς και τον 2.3 diesel του Navara. Το διπλοκάμπινο pick up της Mercedes θα έχει χώρο για 5 επιβάτες, καρότσα φόρτωσης άνω του 1,1 τόνου, ενώ παράλληλα θα μπορεί να ρυμουλκήσει έως 3,5 τόνους. Δείτε τις φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα η γερμανική εταιρία.


Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου