ΛΑΡΣΙΝΟΣ ΑΕ.: Πιστεύουμε στην Κορινθιακή έκθεση!



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε.  στην 7η Πανελλήνια Γενική Έκθεση ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2016
Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της εταιρείας ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. στην 7η Πανελλήνια Γενική Έκθεση «ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2016», η οποία πραγματοποιήθηκε στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο, στον Ισθμό Κορίνθου, υπό την αιγίδα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κορινθίας.

Αποδίδοντας ιδιαίτερη σημασία στη συγκεριμένη διοργάνωση, στην οποία η εταιρεία αδιάλειπτα λαμβάνει μέρος, η ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. συμμετείχε με στόχο να ενημερώσει την τοπική κοινωνία αλλά και τους επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, για τα νέα μεγάλα έργα που έχει αναλάβει όπως και για τα καινοτόμα προϊόντα που την έχουν καταστήσει πρωτοπόρο στην Ελληνική αγορά Ετοίμου Σκυροδέματος και Αδρανών Υλικών. Πρόκειται για τα οικολογικά προϊόντα Διαπερατό Σκυρόδεμα και GeoCrete καθώς και το FillFloor το οποίο αποτελεί τη νέα πραγματικότητα στην εξομάλυνση εσωτερικών δαπέδων.
Η Πανελλήνια Έκθεση «ΚΟΡΙΝΘΙΑ» αποτελεί το κορυφαίο οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γεγονός για την Κορινθία αλλά και για την ευρύτερη περιοχή. Για μια ακόμα χρονιά συγκένρωσε το ενδιαφέρον εκθετών και επισκεπτών, δίνοντας την ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων σε θέματα Τοπικής Παραγωγικής, Τουριστικής Φυσιογνωμίας και Εξοπλισμού.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου