Ανοιξε χθες βράδυ τις πύλες της η "Κορινθία 2016"


Με την παρουσία εκπροσώπων της Εκκλησίας , της  Κυβέρνησης , της Περιφερειακής και τοπικής Αυτοδιοιπικησης ,των Στρατιωτικών , Αστυνομικών  και Πυροσβεστικών αρχών ,αλλά και πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκάινια της έκθεσης .
Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε η  υφυπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού αρμόδια για θέματα Βιομηχανίας, Θεοδώρα Τζάκρη
Από πλευράς Νέας Δημοκρατίας παρευρεθηκε ο αντιπρόεδρος του κόμματος και βουλευτής Β΄Αθηνών πρωην Υπουργός Κωστής Χατζηδάκης.
Παρευρέθηκε ο πρόεδρος της  Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης   και ακόμα
Ο  Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών Γιώργος Δέδες και ο Γ.Γ του Υπουργίου Ανάπτυξης  Και οι 4 βουλευτές της Κορινθίας από το ΣΥΡΙΖΑ Θελερίτη, Ψυχογιός ,Τσόγκας και από την Ν.Δ ο Χρίστος Δήμας.

  Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Πελοπίδας Καλλίρης  και οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Περικλής Μαντάς, περιφερειακός σύμβουλος Μεσσηνίας, με αρμοδιότητα θέματα Επιχειρηματικότητας, Ανταγωνιστικότητας και Καινοτομίας.
  Κωνσταντίνα Νικολάκου, περιφερειακή σύμβουλος Μεσσηνίας, με αρμοδιότητα θέματα υποδομών, δικτύων και χωροταξίας..
Ο  δήμαρχος Λουτρακίου –Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης , ο δήμαρχος Νεμέας Κώστας Καλαντζής , ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ  Κωνσταντίνος Μίχαλος ο πρώην Υπουργός Νίκος Ταγαράς ο πρωην βουλευτής της Ν.Δ Κώστας Κόλλιας και η πρωην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κατερινα Φαρμάκη εκπροσωπόντας το κόμμα της,πολλοί περιφερειακοί και  δημοτικοί σύμβουλοι ,εκπρόσωποι αρχών και υπηρεσιών της Κορινθίας και της Πελοποννήσου.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου