Προχωρά το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου "ΓΕΦΥΡΕΣ"


Το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου "ΓΕΦΥΡΕΣ" ανακοινώνει τις παράλληλες εκδηλώσεις και τα εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν 19-29 Οκτωβρίου. Δηλώστε συμμετοχή επαγγελματίες κι ερασιτέχνες κινηματογραφιστές καθώς και φίλοι των τεχνών στο bridgesfilmfest@gmail.com μέχρι 10 Σεπτεμβρίου 2016 :

- Εργαστήριο: “Παρουσίαση πρωτότυπης ιδέας σεναρίου σε σκηνοθέτες και παραγωγούς με θέμα Ελληνικό ή με τόπο γυρισμάτων την Ελλάδα.” Θα δοθεί αξιολόγηση για όλα τα σενάρια που θα συμμετέχουν στο εργαστήριο. Σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Σεναριογράφων.

- Ημερίδα: "Η αξία της ελληνικής γλώσσας και πως εκφράζεται μέσα από την Έβδομη Τέχνη" σε συνεργασία με το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών, HARVARD.

- Διαγωνισμός: “Πρωτότυπη μουσική ταινίας μικρού μήκους”. Δυνατότητα ζωντανής εκτέλεσης της πρωτότυπης μουσικής σε 5-10 λεπτά για την κάθε ταινία μικρού ή μεγάλου μήκους που θέλει να συμμετέχει στο φετινό φεστιβάλ (πιάνο, κιθάρα, συνθεσάιζερ, βιολί κλπ). Τιμητική συμμετοχή του μουσικοσυνθέτη Γιάννη Σπανού με την Πένυ Ξενάκη και τον Κώστα Τζιάγκουλα.

- Κινηματογραφικό Εργαστήρι “Πήγασος”
Θα γίνουν όλες οι διαδικασίες για να παραχθεί μια ταινία μικρού μήκους κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ με εισηγητή διακεκριμένο κινηματογραφιστή στο Ναύπλιο με μικρή οικονομική συμμετοχή (συγγραφή, κινηματογράφηση, μοντάζ, παρουσίαση ταινίας στην τελετή βραβείων “Χρυσός Πήγασος”)

- Τιμητική προβολή της ταινίας μεγάλου μήκους "Ουζερί Τσιτάνης" παρουσία του σκηνοθέτη Μανούσου Μανουσάκη.

- Ανεξάρτητη κριτική επιτροπή από σινεφίλ για ταινίες που θα προβληθούν στο 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου "Γέφυρες"
Πληροφορίες: email: bridgesfilmfest@gmail.com κιν.6972080441
piff.cineartfestival.eu
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου