«Ο Τρύγος ανά τους αιώνες» στη Στιμάγκα 26-27 Αυγούστου


Αφιερωμένες στον τρύγο και τους αμπελουργούς της Στιμάγκας είναι οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται το διήμερο 26 και 27 Αυγούστου στην περιοχή, με διοργανωτή τον Χορευτικό και Λαογραφικό Σύλλογο «ΘΥΑΜΙΣ».
Πρόκειται για εκδηλώσεις μουσικής και χορού, θεάτρου και παραδοσιακού γλεντιού, που στόχο έχουν να παρουσιάσουν αλλά και να τιμήσουν τον τρύγο ανά τους αιώνες, την «ζωοδόχο πηγή» της Στιμάγκας !
Το πρόγραμμα «ανοίγει» την Παρασκευή 26 Αυγούστου στις 20:30 το βράδυ με τον διοργανωτή χορευτικό και λαογραφικό σύλλογο Στιμάγκας «ΘΥΑΜΙΣ» και συνεχίζεται με τη σχολή θεάτρου «Δόρα Στράτου», το Group from Senegal – west Africa και τον Κούρδο βαρύτονο Mehmet Capin. Θα ολοκληρωθεί με παραδοσιακό γλέντι από τους Αγγελική Ζάχαρη και Απόστολο Ζορμπά στο τραγούδι και τον Άγγελο Σταθόπουλο στο κλαρίνο.
Το Σάββατο 27 Αυγούστου το πρόγραμμα ξεκινά και πάλι στις 20:30 με τον Λαογραφικό Σύλλογο Κερατέας «ΑΠΟΛΛΩΝ» και συνεχίζεται με τους Mirye Im Dance Company (Νότια Κορέα), τον «οικοδεσπότη» σύλλογο «ΘΥΑΜΙΣ», το συγκρότημα Kharitoni (Αρμενία) και το Αττικό Κέντρο Χορού, με το οποίο και θα πέσει η αυλαία του διημέρου International Folk Dance Festival & Grape Festival “The Harvest by the Centuries”.
Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται φέτος για 6η χρονιά στηρίζονται από την Rap Media, η οποία θα τις καλύψει και θα τις παρουσιάσει ως χορηγός επικοινωνίας.
Η Είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου