"Χωρίζουμε λέμε" στο Ξυλόκαστρο!


Η καυστική κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου παρουσιάζεται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο θέατρο Αθηνά.
Με τους Μπέσυ Μάλφα, Γεράσιμο Σκιαδαρέση και Αλέξανδρο Ρήγα
Το «Χωρίζουμε Λέμε...» είναι μια κωμωδία που με αφορμή ένα διαζύγιο ρίχνει μια διεισδυτική, γεμάτη χιούμορ, ματιά σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας...
Εκλογές, κόμματα, οικονομία, ξανά εκλογές, social media, χλιδάτο παρελθόν, άγνωστο μέλλον... Ένα ζευγάρι - με πολλά μαζεμένα ο ένας για τον άλλον -  απευθύνεται σε έναν δικηγόρο για το διαζύγιο του.
 Ο δικηγόρος όμως καταλήγει να είναι κάτι παραπάνω από δικηγόρος. Και το ζευγάρι καταλήγει να φεύγει αλλιώς απ’ ότι σχεδίαζε...Πρόκειται για μια παράσταση έκπληξη που ¨φλερτάρει ¨ με την επιθεώρηση, υπό την έννοια ότι σχολιάζει όλες τις πτυχές της σύγχρονης πραγματικότητας. Η κωμωδία πρόταση των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου δεν εγγυάται το «Χωρίζουμε», αλλά το «τα Λέμε…»

ΤΡΙΤΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 
ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ Β. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
 ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ  


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
  • ΚΙΟΣΚΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΥΘΑΣ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
  • ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ
  • RAINTICKET 6946.126051
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 10 Euro
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 12 Euro
ΑΝΕΡΓΟΙ – ΦΟΙΤΗΤΕΣ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ 10 Euro ΑΜΕΑ ΔΩΡΕΑΝ

Συμμετέχουν  μέσω video  ως μάρτυρες στην υπογραφή του διαζυγίου με ιδιαίτερο τρόπο και κατ’ αλφαβητική σειρά:Βασιλική Ανδρίτσου, Κώστας Αποστολάκης, Χρυσούλα Διαβάτη, Κώστας Δόξας, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Καστάνη, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Νίκος Μουτσινάς, Άννα Παναγιωτοπούλου, Τζέσυ Παπουτσή, Σπύρος Πούλης, Ρένος Χαραλαμπίδης
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας
Σκηνικά: Λία Ασβεστά
Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου