Δημοσκόπηση για την Κορινθία On line | Ψήφισε και εσύ...!






Υποτίθεται ότι είναι σε εξέλιξη δημοσκόπηση τοπικού καναλιού για την Πελοπόννησο και την Κορινθία, η οποία θα γίνει σε δείγμα 1200 ατόμων σε όλη στην Αργολίδα και την Κορινθία και θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Τετάρτη.
Σε εξέλιξη είναι μεγάλη διαδικτυακή πανελλαδική έρευνα της εταιρίας Kapa Research στην οποία μπορούν όλοι να συμμετέχουν ελεύθερα.Η έρευνα προσπαθεί να αποτυπώσει τις τάσεις του εκλογικού σώματος τη δεδομένη στιγμή, ενώ «αγγίζει» και τον δεύτερο βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θέτοντας ερωτήματα για τους Περιφερειάρχες.

Εκτός των κλασικών ερωτημάτων για το κόμμα και τον πρωθυπουργό που προτιμάτε, στην έρευνα επιχειρείται να γίνει και μία καταγραφή των προβλημάτων που απασχολούν περισσότερο τον κόσμο, ενώ υπάρχουν ερωτήματα, τόσο για την επανεκλογή Ερντογάν, όσο και για το θέμα των Σκοπίων.


Πριν απο λίγο όμως όπως βλέπετε και στην σχετική φωτογραφία στο facebook άρχισε να τρέχει μία άλλη ON LINE δημοσκόπηση που έχει τα ίδια ερωτήματα αλλά απευθύνεται σε εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες του facebook...!

Πατάς την εικόνα και απαντάς στις ερωτήσεις και ψηφίζεις κανονικά....
Ποιά απο τις δύο δημοσκοπήσεις είναι η κανονική;
Ποιάς απο τις δύο τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Τετάρτη;;

Της έρευνας με τα 1200 άτομα ή της έρευνας με τους 200.000 και πλέον χιλιάδες λογαριασμούς του facebook που υπάρχουν στην Πελοπόννησο;;;
Η εταιρεία Kapa Research  μάλλον θα πρέπει να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει και αν τρέχουν και οι δύο έρευνες παράλληλα..
Λίγο μπερδεμένο δεν είναι;
Πως έχει προεξοφληθεί ότι θα είναι πρώτος ο Αλέξανδρος Πνευματικός στον δήμο Κορινθίων πριν ξεκινήσει η Πανελλαδική έρευνα;;;;
Υπάρχουν και άλλα ερωτήματα όπως. ποιος επέλεξε και με τι κριτήρια τους υποψηφίους βουλευτές της ΝΔ για την Κορινθία;
Είναι η πρώτη φορά που βγαίνει On line δημοσκόπηση και σίγουρα θα υπάρξουν πολλά θέματα για συζήτηση τις επόμενες ημέρες...

Αν θες να ψηφίσεις πάτα ΕΔΩ









Street Life
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου