Παρουσίαση βιβλίου στα Εξαμίλια


  Την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018, στο Πολιτιστικό Κέντρο Εξαμιλίων Κορινθίας, οι εκδόσεις Μίνωας, η Δανειστική Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Συλλόγου Εξαμιλίων και το Βιβλιοπωλείο “Κουκίδα”, με την αρωγή της Ένωσης Κρητών Κορινθίας “Ο Ψηλορείτης”, συνδιοργάνωσαν την παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος, “Αμαλία”, του Σπύρου Πετρουλάκη.
 Την εκδήλωση προλόγισε η κ.Ξένια Σακελλαρίου, ιδιοκτήτρια του Βιβλιοπωλείου “Κουκίδα”.
 Για το βιβλίο μίλησαν η blogger κ.Δήμητρα Κωλέτη, η υποθηκοφύλακας Νεμέας κ.Σόνια Μέξη, η συγγραφέας κ.Νάντια Παπαθανασοπούλου και ο ίδιος ο συγγραφέας, ο οποίος στην συνέχεια παρουσίασε και το μουσικό του ταλέντο, παίζοντας ούτι και τραγουδώντας.
 Κρητική ρακή, για το καλωσόρισμα, ζωντανή μουσική, τραγούδι και χορός από το μουσικοχορευτικό συγκρότημα της Ένωσης Κρητών Κορινθίας “Ο Ψηλορείτης”, για να μην κουράσουν τα λόγια, χαρά, ζωντάνια και χιούμορ για μια άκρως φιλική ατμόσφαιρα συνέθεσαν την παρουσίαση ενός βιβλίου, που κύριο χαρακτηριστικό του είναι το μυστήριο!
 Την εκδήλωση παρακολούθησαν πολλοί βιβλιόφιλοι και τίμησε με την παρουσία της η συγγραφέας κ.Αγγελική Μπούλιαρη.
 Την επιτυχία της πολυεπίπεδης εκδήλωσης επιβεβαίωσαν ο ενθουσιασμός των βιβλιόφιλων, που την παρακολούθησαν και η χαρά που αποτυπώθηκε στα πρόσωπα των συνδιοργανωτών!

 Τσέτσι Τσάνκοβ
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου