Αγρια μεσάνυχτα τους κοίμησε και τα πέρασε όλα...!


Οποιος έτυχε να παρακολουθήσει έστω και για λίγο χθες βράδυ το δημοτικό συμβούλιο Κορίνθου, απέκτησε μία προβολή της πραγματικότητας απο το μέλλον.
Κατάλαβε περίτρανα και γιατί κατεβαίνει για 7η ή 8η φορά ο κ.Πνευματικός και γιατί απειλεί να εκλεγεί και πάλι.
Μιλούσε ασταμάτητα επί 3-4 ώρες και υπέβαλε τους πάντες στο μαρτύριο της σταγόνας με τις λέξεις.
Επαναλάμβανε διαρκώς τα ίδια σε μία προσπάθεια να επιδείξει το έργο του.
Απο κάτω αδιαμαρτύρητα συμπολίτευση και αντιπολίτευση ίδρωναν και ξε-ίδρωναν αλλα κανείς δεν το σταματούσε αυτό...!
Και δεν σταμάτησε αυτό ούτε τα μεσάνυχτα.
Και ο δήμαρχος έλεγε και ξαναέλεγε τα ίδια σε αυτιά που τα έχουν ακούσει χιλιάδες φορές και σε άλλα που τους ήταν αδιάφορα.
Ομως έβγαζε μάτια ότι έπαιζε μόνος του σε ένα παιχνίδι που το ξέρει καλά. Και κάθε τόσο άλλαζε και τον ρυθμό του παιχνιδιού...ακόμα και γήπεδο...!

Μόνο ο Νίκος Σταυρέλης και Γιώργος Οικονόμου αντιδρούσαν αλλά τότε ο δήμαρχος έκανε προσωπικές επιθέσεις και δημιουργούσε πόλωση.
Τους πήγαινε Αθήνα μέσω Ιωαννίνων και τους απόκαμε...
Η Μαρίνα περίμενε στωϊκά να δείξει ένα βίντεο μετά τα μεσάνυχτα...
Ο γνωστός επιχειρηματίας έκανε ένα πέρασμα ως γκεστ-σταρ, σιγούρεψε αυτό που ήθελε και την έκανε...αφήνοντας πίσω του την υπέροχη κολώνια του..
Οι δημοσιογράφοι είχαν κοιμηθεί πάνω στις κάμερες και ο δήμαρχος συνέχιζε να μιλά, θυμίζοντας τον Κάστρο στα νιάτα του που μιλούσε 12 ώρες ασταμάτητα...!
Κανείς δεν μπορούσε να το αλλάξει αυτό ακόμα και όταν ο κ.Πνευματικός μιλούσε για την νέα του εκλογική επικράτηση και πόσο καλά ο κόσμος τον ακούει και τον πιστεύει...!
Οι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων και των αποχρώσεων έχουν αναπτύξει με τον δήμαρχο το σύνδρομο της Στοκχόλμης.
Είναι αυτό το σύνδρομο που απαγωγέας και θύμα αναπτύσουν βαθειά σχέση εξάρτησης και αγάπης...!!!!
Η αντιπολίτευση Νανόπουλου
Δεν υπάρχει αφου 9 άνθρωποι ψηφίζουν ο καθένας το δικό του και σπάνια συναντιώνται, ακόμα πιο σπάνια συμφωνούν και εκ των πραγμάτων, τους χρησιμοποιεί ο δήμαρχος να περάσει τις αποφάσεις του...
Η αντιπολίτευση Σταυρέλη
Είναι η μόνη οργανωμένη ομάδα, που ξέρει τι θέλει και τι λέει και τελικά έχει κοινή γραμμή με επιχειρήματα και θέσεις.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο κ.Πνευματικός οδηγεί σιγά-σιγά στα άκρα την πόλωση με τον Σταυρέλη σε μία προσπάθεια να τον σπάσει κύρια στον Συνοικισμό.
Και αυτό γιατί αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο. Γιατί ο Σταυρέλης φρόντισε έγκαιρα να κάνει το αυτονόητο.
Η αντιπολίτευση Χασικίδη
Ο γιατρός έχει πολύ δρόμο μπροστά για να συστήσει οργανωμένη αυτοδιοικητική ομάδα και να καταγράψει την δική του αυτόνομη παρουσία. Ο Παναγιώτης Δράκος ψηφίζει τα πάντα όπως και οι σύμβουλοι του Πνευματικού και το κύριο αντιπολιτευτικό βάρος το έχει αναλάβει ο Γιώργος Οικονόμου, που θεωρεί τον Πνευματικό απερχόμενο και του καταψηφίζει τα πάντα.
Ο γιατρός θα πρέπει να αρχίσει να σπάει αυγά για να διαμορφώσει και κλίμα νίκης στην κοινωνία. και να μην φαίνεται χωρίς πυξίδα. Οι εκλογές δεν είναι εκδρομή με αντίπαλο τον Πνευματικό και η πόλωση δεν είναι εύκολη. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην πολιτική του και αυτή του δημάρχου.
Η αντιπολίτευση Ψιλογιαννόπουλου
Αφού προστέθηκε η λέξη κινητοποιήσεις δεν είχε πρόβλημα να συμφωνήσει με το σχέδιο Πνευματικού,όπως έχει συμβεί πολλάκις τα 4 χρόνια.
Η αντιπολίτευση Πιέτρη
Ο μικρός δείχνει να έχει ωριμάσει και να έχει αποφύγει την ενσωμάτωση που επιχείρησε να του κάνει ο δήμαρχος.!

Ετσι λοιπόν τα θέματα που ήθελε ο δήμαρχος πέρασαν ΟΛΑ χάρη στις παλινωδίες της αντιπολίτευσης ή στην έλλειψη πυγμής της και στο τέλος αφού τους είχε κάνει όλους να κοιμούνται στα έδρανα απέσυρε και το θέμα της αγοράς έτσι για να το γλεντήσουμε και λίγο...!
Οι ηρωϊκοί θεατές που παρέμεινα στο δημοτικό συμβούλιο μέχρι τέλους διεκδικούν βράβειο μαζοχισμού...!
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου