Σταυρέλης | Το δάνειο των 981.000 € και η παραπληροφόρηση..!


ΔΑΝΕΙΟ 981.000 € ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗς ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
Κατά την προσφιλή του τακτική ο Δήμαρχος έφερε θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης στη τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ζήτησε την έγκριση των όρων δανείου 981.000 € της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Κορίνθου για την απόκτηση του ακινήτου της Τράπεζας Πελοποννήσου επί της οδού Λεωφ. Αθηνών στο Συνοικισμό.
Σκοπός της απόκτησης είναι η στέγαση των υπηρεσιών της ΔΕΥΑΚ.
Για το πολύ σοβαρό αυτό θέμα ουδέποτε μας ενημέρωσε.Ή μάλλον καλύτερα είχε ενημερώσει τον κ. Νανόπουλο. Του ανέφερα ότι αφού ενημερώνει μόνο το Νανόπουλο (απορίας άξιο τι έχει αλλάξει στη συμπεριφορά του Δημάρχου και στις σχέσεις των δύο ανδρών.Όλοι καταλαβαινόμαστε σ΄αυτό το τόπο) ας ζητήσει την ψήφο του κ. Νανόπουλου. (Εξάλου εμείς είμαστε σαβούρα όπως μας αποκάλεσε).
Κανένα απολύτως έγγραφο δεν μας επέδειξε για τους όρους του δανείου. Ότι είπε στο Συμβούλιο ήταν λόγια.
Τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι (Σταυρέλης, Οικονόμου, Λαμπρινός, Μουρούτσος) καταψηφίσαμε το θέμα.
Ο λόγος είναι απλός.Δεν έχουμε εμπιστοσύνη στα λόγια του Δημάρχου. Δεν είδαμε ούτε τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ, ούτε την προκήρυξη του εκκαθαριστή της Τράπεζας, ούτε τους όρους του δανείου της Εθνικής Τράπεζας (επιτόκιο, εκτοκισμός, διάρκεια, ενέχυρο, ποινή πρόωρης εξόφλησης, τυχόν άλλοι όροι,βάρη κλπ).
-Στη τοποθέτησή μου ανέφερα ξεκάθαρα ότι είμαι υπέρ της αγοράς του ακινήτου για τη στέγαση των υπηρεσιών της ΔΕΥΑΚ και θεωρώ τη τιμή συμφέρουσα.
-Μετά από όλα αυτά διαβάσαμε σε μία ιστοσελίδα μία δημοσίευση ΟΤΙ ΟΙ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ, ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ, ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗς ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ .
Τέλειο ΨΕΜΑ και τέλεια ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. 

Ο σκοπός απόλυτα κατανοητός.
Νομίζουν ότι με τέτοια τερτίπια θα αντιστρέψουν την θετικότατη πορεία μας και ιδιαίτερα στο Συνοικισμό, την ΙΩΝΙΑ μας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Η πορεία μας δεν ανακόπτεται με το να βαπτίζουν το κρέας ψάρι.
Για του λόγου το αληθές σε κάποια στιγμή της τοποθέτησής του ο κ. Νανόπουλος ανέφερε ότι καλό θα ήταν σε κάποια αίθουσα του κτιρίου (αν δεν κάνω λάθος στο υπόγειο) να τοποθετηθούν τα εκθέματα της Μικρασιατικής Στέγης.Τίποτα άλλο. Ούτε απόφαση ούτε οτιδήποτε άλλο.
Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.
Και κάτι άλλο είμαστε η μόνη παράταξη που έχουμε ήδη ανακοινώσει από τις 17 Μαίου το πρόγραμμά μας για την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΚΕΙΜΗΛΊΩΝ στο Συνοικισμό μας, στην Ιωνία μας, επί της συμβολής των οδών Ιωνίας και Λουτρακίου , με συγκεκριμένο προϋπολογισμό (1.000.000 €) και πλήρη οδικό χάρτη υλοποίησης του έργου. Μάλιστα ακούσαμε και τα ειρωνικά σχόλια του κ. Δημάρχου και του κ. Νανόπουλου. (Άλλη περίεργη σύμπλευση ).
Οι περήφανοι Μικρασιάτες , πρόσφυγες κάτοικοι του Συνοικισμού γνωρίζουν καλά το Σταυρέλη και την οικογένειά του από μικρό παιδί στη γειτονιά, στο σχολείο, στο γήπεδο, στην εκκλησία, στην οικογένεια της Ιωνίας και δεν πτοούνται από τέτοιου είδους τερτίπια.
Επισυνάπτουμε το πρόγραμμά μας για το Μουσείου Μικρασιατών με τον πλήρη οδικό χάρτη.
ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου