Στο πόδι το Χιλιομόδι | Πλήρη στήριξη στον Μπίτζιο...!


Παρα την πολύ σύντομη προειδοποίηση περίπου 200 άτομα συγκεντρώθηκαν στη λαϊκή συνελευση του Χιλιομοδίου όπου ο πρόεδρος Δημήτρης Μπίτζιος και ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Δράκος μίλησαν με τους πολίτες για τα σοβαρά προβλήματα αλλά και τις εξελίξεις που έχουν να κάνουν με την περιοχή.
Για το θέμα των φουσκωμένων λογαριασμών νερού πάρθηκε απόφαση να δημιουργηθεί μια τριμελής επιτροπή με έδρα το κοινοτικό κατάστημα όπου οι πολίτες θα πηγαίνουν για να γίνεται ο ορθός επανυπολογισμός τους. Παράλληλα υπήρχαν δεσμεύσεις ότι δε θα γίνουν διακοπές ακόμα και σε αυτούς που αδυνατούν να πληρώσουν.
Το δεύτερο θέμα ήταν η μοναδική ανοικτή χωματερή του Δήμου Κορινθίων, αυτή στην είσοδο του Χιλιομοδίου που μετά την υπογραφή του ΣΔΙΤ της Περιφέρειας μέσα σε ένα εξάμηνο θα έχει γίνει αποκατάσταση και θα έχει γίνει και αναδάσωση.
Ο κ. Μπίτζιος έδωσε συγχαρητήρια στην Περιφέρεια που λύνει το μεγαλύτερο πρόβλημα σε αντίθεση με τις δημοτικές Αρχές που απλά χρονοτριβουσαν.
Τρίτο θέμα ήταν τα έργα στην περιοχή όπως οι πεζοδρομοι που έχει ξεκινήσει η κατασκευή τους και θα αλλάξουν την καθημερινότητα των πολιτών και η αποχέτευση που μετά από 15 χρόνια φαίνεται ότι θα μπει σε τροχιά.
Από πολίτες τέθηκε το υψηλό κόστος των ανταποδοτικων τελών και τα τέλη νεκροταφείο ενώ δεν υπάρχει καθαριότητα και φύλαξη για να πάρει την απάντηση του κ. Δράκου πως ούτε ο ίδιος είναι ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες του Δήμου.
Εκεί αναφέρθηκε ο κ. Μπίτζιος σε έναν υπάλληλο που είχε προσληφθεί με 5 μεροκαματα το μήνα και προσέφερε πολύ και τον αντικαταστησε ο δήμαρχος με κάποιον άλλο δείχνοντας σκληρό πρόσωπο.


Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου