Εφτασε η ώρα της μεγάλης σύγκρουσης | Πνευματικός VS Οικονόμου...!


Ηρθε η ώρα του Γιώργου Οικονόμου στο δημοτικό συμβούλιο της Κορίνθου.
Ο δήμαρχος συνεπής στην στρατηγική της ...."αποσαβουροποίησης", όπως ο ίδιος δηλώνει προχωρά στην απομάκρυνση ενός ακόμα στενού συνεργάτη του και παλιού στελέχους της παραταξής του.
Ο πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού,  είναι πλέον σε ανοικτή διαφωνία εδώ και καιρό με τον δήμαρχο.
Ο κ.Οικονόμου δήλωσε ότι το 2019 θα στηρίξει την υποψηφιότητα Χασικίδη με αποτέλεσμα να του ζητηθεί απο την δημοτική αρχή με έμμεσο τρόπο η παραίτηση του.
Ο ίδιος δεν παραιτείται όπως πολλές φορές έχει πεί αν δεν ζητήσει επίσημα και με λόγους ο δήμαρχος την αποχώρηση του.
Ενδιάμεσα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που πρόσκεινται στον Αλέκο Πνευματικό δεν πάνε στις συνεδριάσεις του Κέντρου με αποτέλεσμα να μην γίνονται δημοτικά συμβούλια και να υπολειτουργεί το ΚΕΠΑΠ.
Την Παρασκευή έρχεται στο δημοτικό συμβούλιο θέμα για συζήτηση τα "προβλήματα διοίκησης του ΚΕΠΑΠ" και αναμένεται να ακουσθούν πολλά και διάφορα.
Η για πρώτη φορά δημόσια αντιπαράθεση του κ. Οικονόμου με τον δήμαρχο θα έχει πλούσιο μενού, αφου θα κινηθεί απο τις προσωπικές σχέσεις μέχρι και την ματαίωση του διεθνή αγώνα πολεμικών τεχνών στο κλειστό γυμναστήριο Κορίνθου.
Μία τέτοια εφ' όλης της ύλης αντιπαράθεση θα σηματοδοτήσει και το πλαίσιο που θα κινηθούν οι επόμενες δημοτικές εκλογές, γιατί εκ των πραγμάτων την Παρασκευή θα πάρουν θέση για το ΚΕΠΑΠ τόσο οι υπάρχουσες παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου όσο και οι κκ. Σταυρέλης και Χασικίδης.


Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου