H πονεμένη ιστορία της Δημοτικής αγοράς Κορίνθου | Ιδέα Νο..1006..!


Εχουν περάσει 10 χρόνια, οι ιδέες πέφτουν βροχή και κάθε τόσο και μία καινούρια αλλά η δημοτική αγορά Κορίνθου...χάσκει χρεωκοπία που θα έλεγε και ο Καρυωτάκης.
Απο το υπερπολυτελές κτίριο, στις επιτροπές επιστημόνων, στις ιδέες δεκάδων πολιτών και αυτοδιοικητικ΄΄ων.
Απο την προσπάθεια να χαρακτηριστεί ιδιαιτέρους κάλους μνημείο, μέχρι και την πρόσφατη να δοθεί σε ιδιώτη, η δημοτική αγορά είναι μία πονεμένη ιστορία...!
Αφού βρίσαμε επί 10 χρόνια ανθρώπους που είχαν άλλη άποψη για το τι πρέπει να γίνει η αγορά σήμερα,αναγνωρίζουμε την θέση τους....
Ιδέες, ιδέες και μεγαλόπνοα σχέδια, επι σειρά ετών, που τελικά απλά ήταν χαμένα χρόνια.
Σήμερα ο δήμαρχος εξαπέλυσε νέα ιδέα δική του.
Είναι η πολλοστή...
Να γίνει το κτίριο δημοτικές υπηρεσίες και να μπεί και ένα κυλικείο για να πίνουν κανένα καφέ οι δημοτικοί υπάλληλοι...!
Επρεπε να περάσουν 10 και πλέον χρόνια για να φτάσουμε στην πιο απλοϊκή των απλοϊκών απόψεων και εν το μεταξύ να έχουμε τσακωθεί και με την μισή Κόρινθο...(εμάς εννοούμε που στηρίζαμε τις δημοτικές απόψεις).
Πριν λίγο καιρό στο δημοτικό συμβούλιο ενώπιον όλων των δημοτικών συμβούλων ΚΑΠΟΙΟΙ με πολύ καθαρό τρόπο είπαν βροντερά ότι η προηγούμενη ιδέα του διαγωνισμού θα οδηγηθεί σε τραγωδία.
Και τώρα πρέπει να δωσει άλλη μεγαλόπνοη ιδέα ο κ.Νανόπουλος, που και αυτός έχει αλλάξει μερικές και πάντα βλέπει τον Κακογιάννη απο πίσω.
"Το  λέω με υπευθυνότητα" είπε ο κ.Πνευματικός για να στηρίζει την νέα του πρόταση.
Τις προηγούμενες δεν τις έλεγε με υπευθυνότητα;;;;
Πόσες υπηρεσίες χωρά η δημοτική αγορά, που θα μείνει και χώρος για κλάμπινγκ;;;;
Η πονεμένη αυτή ιστορία δεν θα τελειώσει ούτε αυτή την φορά γιατί μία ακόμα πρόχειρη πρόταση θα προστεθεί στις παλιότερες πρόχειρες προτάσεις που μετά απο λίγο καιρό εγκαταλείπονται...!
Οταν δεν υπάρχει στρατηγικός σχεδιασμός για το ιστορικό κέντρο της πόλης, που να δημιουργεί το αναγκαίο πολιτισμικό ειδικό βάρος και οι επιλογές επιβάλλονται απο το άγχος των δημοτικών εκλογών, τότε το αποτέλεσμα είναι δεδομένο...

«Τρέλα είναι να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και κάθε φορά να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα» | Αϊστάιν (αν το είπε αυτός)...

Γ.Λ.
Street Life
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου