Βρώμικες ανώνυμες επιστολές και SMS με στόχο τον Σταυρέλη...!


Βρώμικες ανώνυμες επιστολές που στόχο έχουν να πλήξουν ηθικά τον Νίκο Σταυρέλη, όπως επίσης και βρώμικα SMS,. απο "Πακιστανικά" τηλεφωνικά νούμερα που έχουν επίσης στόχο να πλήξουν τις σχέσεις Σταυρέλη και στενών του συνεργατών με συγκεκριμμένους Κορίνθιους, είναι το νέο σκηνικό για τις τελευταίες ημέρες της αυτοδιοικητικής...Πομπηϊας...
Το είχα προβλέψει ότι αυτές οι εκλογές θα έχουν βούρκο και λάσπη αλλά δεν είχα προβλέψει ότι όλα αυτά θα ξεκινήσουν τόσο νωρίς.
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ...!
Στα χέρια του Νίκου Σταυρέλη βρίσκεται μία χυδαία ανώνυμη επιστολή που του εστάλει απο άγνωστο παραλήπτη και η οποία του ζητά να αποσυρθεί απο την εκλογική κούρσα, εκφράζοντας και απειλές.
Σε κινητά τηλέφωνα έχουν φτάσει βρώμικα..."έξυπνα" μηνύματα που στοχεύουν τόσο τον Σταυρέλη όσο και τους δύο στενούς συνεργάτες του Μπάμπη Ντιγκιρλάκη και Γιώργο Μουρούτσο.
Οποιος και αν είναι ο εμπνευστής αυτής της χυδαιότητας είναι σίγουρο οτι προσφέρει πολύ κακές υπηρεσίες σε αυτόν που υποτίθεται ότι θέλει να βοηθήσει.
Ταυτόχρονα μαζί με άλλες στοχευμένες κινήσεις, ίδιας αισθητικής και βρωμιάς, η πόλη σιγά-σιγά μπαίνει σε βάλτο...!
Τώρα στόχος είναι ο Σταυρέλης αλλά θα ακολουθήσουν και άλλοι στόχοι απο ότι φαίνεται...!
Πρόβλεψη είναι ότι οι εισαγγελείς της Κορίνθου, θα έχουν απο εδώ και πέρα πολύ δουλειά μέχρι να εκλεγεί ο επόμενος δήμαρχος.

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου