Πόσο θα περιμένει ο Κόλλιας τον Χασικίδη;


Μπορεί για τις άλλες πόλεις της Ελλάδας να είναι πολύ νωρίς για να ξεκινήσει η προεκλογική περιόδος για τα δημοτικά...στην Κόρινθο είναι μάλλον αργά.
Πρώτος άνοιξε πριν ένα χρόνο την αυλαία ο δήμαρχος κ.Πνευματικός δηλώνοντας, ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος...διότι "η τέταρτη θητεία είναι πιο εύκολη εκλογικά απο την τρίτη"..!
Ηδη ο δήμαρχος έχει ξεκινήσει πορεία προς τον λαό, επενδύοντας όπως δηλώνει σε όλους, πλέον στην προσωπική του δύναμη και όχι στους συνεργάτες του, αφου οι περισσότεροι είτε αυτονομήθηκαν είτε οδηγήθηκαν σε άλλη κατεύθυνση.
Πριν απο ένα μήνα ο Νίκος Σταυρέλης έκανε στο Εργατικό κέντρο Κορίνθου, την πρώτη επίσημη συγκέντρωση του συνδυασμού του και τις προσεχείς ημέρες θα δώσει στην δημοσιότητα και τα πρώτα ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων πλέον για να μπεί στην ευθεία των εκλογών.
Αυτή την στιγμή ο Σταυρέλης είναι ο ισχυρός πόλος και κινείται μετρημένα με συνέπεια και σοβαρότητα.
Παρόμοια δραστηριότητα μικρότερης κλίμακας, παρουσιάζει καιρό τώρα ο Βασίλης Πανταζής, που συγκροτεί ισχυρή δημοτική ομάδα και ετοιμάζεται για αυτόνομη κάθοδο.
Παράξενα στατικός μένει ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Βασίλης Νανόπουλος, ο οποίος την στιγμή που στην παράταξη Πνευματικού πέφτει ακόμα και ξύλο, όχι μόνο δεν ενισχύεται αλλά αντίθετα ακούγονται φωνές αμφισβήτησης στην παράταξη του και τον πολιτικό του χώρο.

Πόσο θα περιμένει ο Κόλλιας τον Χασικίδη;

Και οι φωνές αυτές μορφοποιούνται στο πρόσωπο του πρώην βουλευτή Κορινθίας Κώστα Κόλλια.
Η Κόρινθος το έχει τούμπανο και δεν μπορούμε να το έχουμε κρυφό καμάρι.
Ο πρώην βουλευτής έχει αναπτύξει μετά απο πιέσεις του πολιτικού χώρου έντονη δραστηριότητα στα δημοτικά πράγματα. Εχει μιλήσει με πολύ κόσμο και ιδιαίτερα με στελέχη της ΝΔ και βρίσκεται προ της τελικής του απόφασης.
Ενα ερωτηματικό για τον Κώστα Κόλλια είναι η πορεία του Χρήστου Χασικίδη.
Αν ο γιατρός ανακοινώσει μέσα στον Απρίλιο κάθοδο, τότε θα αναδιπλωθεί ο πρώην βουλευτής.
Αν ο Χασικίδης, επιμείνει στην τακτική να κερδίζει πολιτικό χρόνο, μάλλον θα τον προλάβει ο Κόλλιας, οποίος έχει ένα και μοναδικό ενδοιασμό και αυτός είναι το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ το οποίο πρέπει να εγκαταλείψει.
Σε κάθε περίπτωση μέσα στον Μαίο θα καθαρίσει η δημοτική σκακιέρα και θα ξέρουμε τους βασικούς παίκτες των επόμενων δημοτικών εκλογών.
Απο εκεί και πέρα θα αρχίσει η μάχη των "λοχαγών" της κάθε παράταξης για να ξεκινήσει ο "δημοτικός πόλεμος"¨.
Απρίλιος 2018
Street life
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου