Το ΣΠΑ που θα βάλει την Πελοπόννησο στον χάρτη...!


Σε απόσταση 2,5 ωρών από την Αθήνα και 50 λεπτών από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας το Euphoria Retreat που ανοίγει τις πύλες του για το κοινό το Μάιο του 2018 φιλοδοξεί να βάλει δυνατά την Πελοπόννησο στον ευρωπαϊκό «χάρτη» του τουρισμού ευεξίας για πολυτελή διαμονή και αναζωογόνηση, δημιουργώντας έναν προορισμό για όλο το χρόνο.

Ο λόγος για το νέο εγχείρημα, ύψους 20 εκατ. ευρώ, στο Μυστρά της κ. Μαρίνας Εφραίμογλου, γνωστής από την πολυετή πορεία της στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, αφού η ίδια υπήρξε εκ των ιδρυτών της χρηματιστηριακής εταιρείας TELESIS και η πρώτη γυναίκα πρόεδρος τράπεζας στην Ελλάδα. Η κ. Εφραίμογλου, τα τελευταία 14 χρόνια έχει μετατοπίσει την προσοχή της στον κόσμο της ολιστικής ιατρικής και του wellbeing, με σπουδές Κινέζικης Ιατρικής και μακροχρόνια εκπαίδευση, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στις εναλλακτικές θεραπείες.

Φυσική συνέχεια πλέον της προσωπικής της πορείας  κ. Εφραίμογλου, είναι το Euphoria Retreat που αποτελεί ένα φιλόδοξο project αφού θα λειτουργεί σε 12μηνη βάση με στόχο να προσελκύσει το ενδιαφέρον επισκεπτών καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου προσφέροντας ολιστικές μεθόδους ευεξίας και ευζωίας. Περιγράφοντας το όραμά της στην επίσημη ιστοσελίδα του νέου προορισμού ευεξίας η ίδια αναφέρει ότι την ιδέα και απόφαση για τη δημιουργία του Euphoria Retreat έλαβε ουσιαστικά πρίν από 20 χρόνια όταν η ίδια, εν μέσω πολύ έντονων ρυθμών εργασίας και άγχους, έκανε τις πρώτες της εναλλακτικές διακοπές σε έναν αντίστοιχο προορισμό εκτός Ελλάδας. Τώρα, με το Euphoria Retreat η κ. Εφραίμογλου δηλώνει «ευγνώμων για το γεγονός ότι έχω τη δυνατότητα να πραγματοποιήσω το όνειρό μου και να μοιραστώ το πάθος μου».

Το Εuphoria Retreat αποτελεί ένα νέο luxury destination spa διεθνών προδιαγραφών, πέντε αστέρων που θα αποτελείται από 45 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, ένα εστιατόριο με μεσογειακή υγιεινή κουζίνα, 18 πολυτελή δωμάτια θεραπειών, μία μοναδική σφαιρική πισίνα με υδροθεραπευτικούς σταθμούς, fitness club κ.α.. Ο νέος προορισμός, που θα απευθύνεται σε επισκέπτες από την Ευρώπη, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ και τη Μέση Ανατολή, κυρίως υψηλών εισοδηματικών κριτηρίων, βρίσκεται σε μία ιδιαίτερης ομορφιάς τοποθεσία με πλούσια ιστορία και μοναδικό φυσικό κάλλος, στην βυζαντινή πόλη - κάστρο του Μυστρά και «στοχεύει να μυήσει τους επισκέπτες του στον κόσμο της ολιστικής ευζωίας, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας και προγράμματα ευεξίας και spa».


Τη στρατηγική marketing και επικοινωνίας του Euphoria Retreat έχει αναλάβει η Μindhaus, η οποία ειδικεύεται στο τουριστικό marketing και αποτελεί θυγατρική της V+O Greece,  ενω το branding του νέου destination spa, καθώς και τη δημιουργική προσέγγιση στην επικοινωνία έχει αναλάβει η Unlimited Creativity, επίσης θυγατρική της V+O Greece.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου