ΠΙΤΣΑΚΗΣ: "Το κατάμεστο δημοτικό θέατρο έδειξε τον νικητή της Κυριακής"


ΑΛΛΑΓΗ 2017- ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΤΣΑΚΗΣ

Με μία μεγαλειώδη συγκέντρωση χθες το βράδυ στο Δημοτικό θέατρο της Κορίνθου, οι Κορίνθιοι επιχειρημστίες έδειξαν τον νικητή των εκλογών της 10ης Δεκεμβρίου στο Επιμελητήριο Κορινθίας.

Το κατάμεστο θέατρο επιβεβαίωσε την υπεροχή του συνδυασμού "Αλλαγή 2017" του Παναγιώτη Πιτσάκη και έστειλε καθαρό και ισχυρό μήνυμα νίκης σε όλη την Κορινθία.

Οι υποψήφιες και υποψήφιοι του συνδυασμού καταχειροκροτήθηκαν απο τον επιχειρηματικό κόσμο, του νομού που ανταποκρίθηκε μαζικά στο κάλεσμα τους.

Η επιλογή του συνδυασμού να κάνει την προεκλογική του συγκέντρωση στο μεγάλο και δύσκολο Δημοτικό θέατρο, δικαίωσε πλήρως την εκτίμηση, ότι ο Παναγιώτης Πιτσάκης και οι συνεργάτες του φέρνουν το καινούριο στον Επιμελητηριακό χώρο και έχει αποκτήσει πλειοψηφικό ρεύμα.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Παναγιώτης Πιτσάκης μεταξύ άλλων ανέφερε:

"ΚΟΡΙΝΘΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΝΘΙΕΣ,

ΑΠΟΨΕ ΞΕΚΙΝΑΜΕ,

Αφήνουμε πίσω τα πέτρινα χρόνια, τα χρόνια της απαξίωσης στα οποία κυριαρχούσαν οι παρέες, οι κολλητοί, τα μικροσυμφέροντα και η απομάκρυνση των επιχειρηματιών απο το επαγγελματικό τους σπίτι που είναι το επιμελητήριο.

Ανοίγουμε με την δική σας στήριξη τα φτερά μας να πετάξουμε μακριά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να μεταφέρουμε παντού το μήνυμα, ότι η Κορινθία πήρε "φωτιά" και διεκδικεί στον εθνικό και Ευρωπαϊκό χάρτη ανάπτυξης την πρώτη θέση.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ...

Είμαστε εδώ,

Είμαστε πολλοί, είμαστε αποφασισμένοι και έχουμε το σχέδιο και τον τρόπο να κάνουμε την Κορινθία να ανθίσει και πάλι.

ΑΠΟΨΕ ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΙΛΗΣΕ!

Ολοι αυτοί που για πολλά χρόνια, είναι αποκλεισμένοι απο την πληροφόρηση και τα προγράμματα και χρειάστηκε πολύς κόπος να τους πείσουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα.

Οι Κορίνθιοι επιχειρηματίες, οι οποίοι μέχρι και χθες δεν έβλεπαν καμία χρησιμότητα στο επιμελητήριο, ούτε καν τον λόγο να ψηφίσουν.

Το 2017 θα σηματοδοτήσει την μεγάλη επιχειρηματική αλλαγή και ανατροπή."
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου