Επίσημο "διαζύγιο" του Πανταζή απο τον Νανόπουλο!


 Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Βασίλη Παανταζή από την «Συμμαχία Πολιτών»
Αξιότιμε κύριε πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων.
Με την επιστολή μου αυτή και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 66 του Νόμου 3852/2010 και του άρθρου 94 παρ. 4 του ΚΔΚ, δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από τη Δημοτική παράταξη «Συμμαχία Πολιτών», με την οποία αναδείχτηκα δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου του έτους 2014 στο Δήμο Κορινθίων.
Ως γνωστόν στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές η παράταξη «Δημοτική Παρέμβαση» της οποίας ήμουν επικεφαλής, αποφάσισε την κοινή της κάθοδο με την παράταξη «Συμμαχία Πολιτών».
Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια όσους συνεργάστηκαν μαζί μου αυτήν την περίοδο αλλά οι λόγοι αυτής της συνεργασίας έχουν ήδη εκλείψει και ως εκ τούτου η περαιτέρω συνεργασία μας κρίνεται μη ωφέλιμη για το συμφέρον των δημοτών.
Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου, αξιότιμοι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων, σεβόμενος απόλυτα τους θεσμούς και τα πρόσωπα που τους υπηρετούν, κάνω σαφές ότι από τη θέση του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου, θα συνεχίσω να εκφράζω δημόσια τις απόψεις μου, να στηρίζω προτάσεις και δράσεις προς την κατ εμέ σωστή κατεύθυνση, να ασκώ σκληρή αλλά πάντα καλοπροαίρετη κριτική, να καταθέτω τις προτάσεις της παράταξης μου και να προσπαθώ με τα μέλη της «Δημοτικής Παρέμβασης», για το καλό του Δήμου και τα συμφέροντα των δημοτών.
Το οφείλουμε σε όλους τους συνδημότες μας . Σε αυτούς και μόνο λογοδοτούμε για να μπορούμε να τους κοιτάμε στα μάτια όπως κάνουμε, μερικοί μόνο δυστυχώς, μέχρι σήμερα.
Η συνέχεια της ανεξάρτητης πορείας της «Δημοτικής Παρέμβασης», η οποία έχει εμπλουτιστεί με νέα και άφθαρτα πρόσωπα, στα τοπικά πράγματα θα ανακοινωθεί εγκαίρως, ώστε οι δημότες, οι μόνοι κριτές μετά τη συνείδηση μας, να έχουν την δυνατότητα να κάνουν τις επιλογές τους και να μην παγιδευτούν σε παλαιές αλλά και δήθεν νέες δημιουργούμενες παρατάξεις που αποτελούνται κυρίως από ανθρώπους που έχουν ταυτίσει την οικονομική τους ευμάρεια με τα οικονομικά του δήμου αλλά συγχρόνως υπήρξαν και ακόμη είναι και πιστοί υπηρέτες του σημερινού φαύλου (κατά τη γνώμη μου) συστήματος.
Κύριε πρόεδρε, κάποιες αξίες όπως είναι ο αυτοσεβασμός, η ηθική, η τιμιότητα και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια ούτε διαπραγματεύονται ούτε θυσιάζονται στο βωμό της ικανοποίησης άνομων φιλοδοξιών.
Και αυτές τις αξίες, όσο και να φαίνεται παράξενο για αυτήν την εποχή, τις τιμούν και τις φυλάσσουν η μεγάλη πλειοψηφία των συνδημοτών μου και θα τις εκφράσουν στις επόμενες εκλογές.
Γιαυτό η «Δημοτική Παρέμβαση» θα παραμείνει σταθερή στα πιστεύω της και θα πολεμήσει με κάθε μέσον για ένα καλύτερο Δήμο Κορινθίων.

Με τιμή

Πανταζής Βασίλειος

Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου 
Του Δήμου Κορινθίων
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου