Τεράστια νίκη του ΚΑΟΚ μέσα στην Κρήτη...!


Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίστηκε η δράση στον Νότο της Β’ Εθνικής. Ο Τρίτων επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας του Ίκαρου Νέας Σμύρνης, ενώ σπουδαίο διπλό πήρε ο Πανερυθραϊκός στην έδρα του ΕΦΑΟΖ. Διεκόπη δύο λεπτά πριν την λήξη το Δάφνη Δαφνίου-Ιωνικός!
Ο Τρίτων απέφυγε νέο στραβοπάτημα και με 68-58 επιβλήθηκε του Ίκαρου Νέας Σμύρνης, επιστρέφοντας εκ νέου στα ροζ φύλλα!
Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής στον Νότο της Β’ Εθνικής το Κορωπί επικράτησε 75-69 του Ιπποκράτη Κω, παίρνοντας την πρώτη του νίκη για την φετινή σεζόν! Το ματς ήταν ιδιαίτερα αμφίρροπο ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο όπου οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι. Οι γηπεδούχοι προσπέρασαν στα τελευταία λεπτά για το 43-40. Το ντέρμπι συνεχίστηκε μέχρι τέλους, με τους γηπεδούχους να αναδεικνύονται νικητές μετά από μεγάλη μάχη.
Ντέρμπι για γερά νεύρα έγινε στο ΜΕΤΣ, όπου το Παγκράτι νίκησε με 63-56 τον Πανελευσινιακό με τις δύο ομάδες να παλεύουν στην κόψη του ξυραφιού. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστά στο πρώτο ημίχρονο αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και πήραν το ροζ φύλλο, αντιδρώντας μετά την ήττα από το Ηράκλειο.
Στα χαρτιά ο Διαγόρας Δρυοπιδέων είχε δύσκολη αποστολή απέναντι κόντρα στην ΑΕΝΚ αλλά οι Αιγαλεώτες ήταν σαρωτικοί, κερδίζοντας με 102-79.
Σημαντικό διπλό πήρε ο ΚΑΟ Κορίνθου στην Κρήτη, κερδίζοντας το Ηράκλειο με 89-76, σπάζοντας το αήττητο των γηπεδούχων στην έδρα τους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Κορωπί-Ιπποκράτης Κω 75-69
Διαγόρας Δρυοπιδέων-ΑΕΝΚ 102-79
ΕΦΑΟΖ-Πανερυθραϊκός 71-80
ΓΣ Μάνδρας Νικηφόρος-Πρωτέας Βούλας 91-86
Ηράκλειο-ΚΑΟ Κορίνθου 76-89
Παγκράτι-Πανελευσινιακός 63-56
Τρίτων-Ίκαρος Ν. Σμύρνης 68-58
Δάφνη Δαφνίου-Ιωνικός Νικαίας 60-82 38′ (διακοπή)

Η επόμενη αγωνιστική (7η, 19/11):
Ιπποκράτης Κω-Διαγόρας Δρυοπιδέων
ΑΕΝΚ-ΕΦΑΟΖ
Πανερυθραϊκός-ΓΣ Μάνδρας Νικηφόρος
Πρωτέας Βούλας-Ηράκλειο
ΚΑΟΚ-Παγκράτι
Πανελευσινιακός-Δάφνη Δαφνίου
Ίκαρος Νέας Σμύρνης-Κορωπί
Ιωνικός Νικαίας-Τρίτων
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου