Διαγόρας Ρόδου - ΑΟ Ζευγολατιού 2-0


ΣΚΟΡΕΡ: 70' Παναγιωτίδης, 78' Ούγκο
Με τις δύο αλλαγές του Νίκου Παντέλη, Παναγιωτίδη και Ούγκο, να σκοράρουν ο Διαγόρας έκαμψε την αντίσταση του ΑΟ Ζευγιλατιού κι επικράτησε με 2-0.
Καλύτερος ήταν από το ξεκίνημα ο Διαγόρας, ωστόσο, δυσκολεύτηκε να«σπάσει» την άμυνα του ΑΟΖ, με το 0-0 να μένει στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη ωστόσο, κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Παναγιωτίδη στο 70’ με ψηλοκρεμαστό έπειτα από κάθετη του Γιόνδη. Στο 78’ ήρθε το 2-0 με τον Σουανη να βρίσκει ωραία τον Ούγκο και τον τελευταίο να νικά τον Σκούρτη. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία και για ακόμα μεγαλύτερο σκορ, ωστόσο, ο Σουάνης αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι (οριζόντιο δοκάρι) στο 86’, το οποίο είχε κερδίσει ο ίδιος, από τον Σκούρττη.
Διαγόρας (Νίκος Παντέλης): Στεφανάκος, Προβατίδης, Ρούνιτς, Ευαγγελιδάκης, Χειμωνέττος, Βελέτης, Βελλίνης (63’ Παναγιωτίδης), Γεωργίου (55’ Ούγκο), Σουάνης (88’ Τσαγκάρης), Παυλίδης, Γιόνδης (81’ Καρπαθάκης)
Α.Ο. Ζευγολατιού (Παντελής Κολλιάκος): Σκούρτης, Κουτσουμπέλας, Σενάι, Καντηλιεράκης (Μαραθιανός), Παππάς, Πολυδωρόπουλος, Παινέσης, Βελέντζας (50’ Κοντογιάννης), Βαλερί (Μαντζώρος), Ζάρκος, Καραγκούνης
Διαιτητής: Μπούτικος (Μακεδονίας)
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου