Ο καλύτερος Κορίνθιος διαιτητής άρχοντας αύριο στο στάδιο...!


Ο καλύτερος και σημαντικότερος εν ενεργεία Κορίνθιος διαιτητής κ.Γιάννης Νεοφυτιάδης, ορίστηκε πριν λίγο απο την επιτροπή διαιτησίας της Ενωσης, να διευθύνει τον αυριανό κρίσιμο και σημαντικό αγώνα στο δημοτικό στάδιο της Κορίνθου, ανάμεσα στην Κόρινθο 2006 και τον ΠΑΣ Κόρινθο.
Η παρουσία του Νεοφυτιάδη απο μόνη της λειτουργεί αφοπλιστικά προς όλες τις πλευρές και εγγυάται ενα παιχνίδι με ίσους όρους και για τις δύο ομάδες.
Ο Γιάννης Νεοφυτιάδης είναι αξιολογημένος διαιτητής της Super league και μάλιστα εξαιρετικά ανερχόμενος στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Είναι ένας διαιτητής πολύ ισορροπημένος με πολύ έντονη προσωπικότητα την οποία βγάζει μέσα στο γήπεδο.
Στον χώρο της διαιτησίας πολλοί πιστεύουν ότι σύντομα θα οριστεί και διεθνής διαιτητής της FIFA κάτι που αποτελεί το όνειρο κάθε διαιητητή στον κόσμο.
Ο Κορίνθιος ρέφερυ και πέρσι διαιτήτευσε τους δύσκολους αγώνες των δύο ομάδων και δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης σε κανένα.
Η επιτροπή ορισμού έκανε την καλύτερη επιλογή στο πρόσωπο του αλλά πρέπει να επισημάνουμε και το ήθος του κ.Νεοφυτιάδη που θα μπορούσε για πολλούς λόγους να μην διαιτητεύσει τον αγώνα αυτό και να μείνει στο απυρόβλητο απο τους συμπατριώτες του σε κάθε περίπτωση. 
Δεν το έκανε όμως και αποδέχθηκε τον ορισμό συμβάλοντας με αυτόν τον τρόπο στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο για μία ακόμα φορά και αποδεικνύοντας ότι αγαπά τον τόπο του και τους ανθρώπους του.
Απο την παρουσία του και την καλή του διαιτησία έχει να κερδίσει και αύριο το ποδόσφαιρο του νομού μας. Τα ανθρώπινα λάθη στην διαιτησία είναι πάντα εκεί αλλά κανείς δεν μπορεί να αποδώσει τίποτα άλλο στον Γιάννη Νεοφυτιάδη.

Και  επόπτης είναι απο την Super league
Βοηθός του κ. Νεοφυτιάδη αύριο θα είναι ο επόπτης της Super league κ.Μιχάλης Καρσιώτης ο οποίος αποτελεί εγγύηση στην γραμμή του γηπέδου. Ο δεύτερος επόπτης είναι ο κ.Καρακάσης.
Ας ευχηθούμε ένα ευχάριστο ποδοσφαιρικό απόγευμα αύριο στο δημοτικό στάδιο Κορίνθου.

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου