"Zεστά Σαββατόβραδα" με ρακόμελο στο Cuppers...!!!!!


Κάποιος, κάπου, κάποτε, σκέφτηκε να αναμίξει τη ρακή με μέλι. Αυτό το «κάπου» ήταν φυσικά στην Κρήτη, όπου η αυθεντική δυνατή ρακή έσμιξε με την γλυκιά υφή του μελιού και εγένετο… ρακόμελο. Προσθέστε τώρα και τα αρώματα που του προσφέρουν μπαχαρικά όπως η κανέλα και το γαρύφαλλο, ανεβάστε και την θερμοκρασία στο επίπεδο εκείνο που κάνει το μίγμα βάλσαμο και έχετε… ένα πρώτης τάξεως φάρμακο.

Τουλάχιστον έτσι το έβλεπαν στην Κρήτη – και από εκεί σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα- μέχρι πριν δέκα περίπου χρόνια. Βήχας, πονόλαιμος, κρύωμα έβρισκαν τον δάσκαλό τους με δυο-τρία ποτηράκια ζεστό ρακόμελο. Μέχρι που το γλυκόπιοτο μίγμα βρήκε τελικά ένα… λιγότερο άρρωστο target group:
Τα ουζερί απέκτησαν «ξαδερφάκια» που σέρβιραν ρακόμελο και ωραίους μεζέδες, και το ποτό απέκτησε την θέση που του άξιζε στις προτιμήσεις των απανταχού φοιτητών (και όχι μόνο) σε κάθε νυχτερινή πιάτσα ανά την Ελλάδα.
Hρθε η ώρα...τώρα που χειμωνιάζει, να πιούμε ζεστό ρακόμελο στην υγειά της Κρήτης, στο πολύ γνωστό καφέ "The Cuppers" στον πεζόδρομο της Ερμου.

Το "The Cuppers" τα Σαββατόβραδα όλο τον χειμώνα θα προσφέρει σε εξαιρετική τιμή αγνό ρακόμελο στους φίλους του που θα το συνοδεύει με εκπλήξεις που έχουν ετοιμάσει ο Χρήστος και ο Γιώργος με καλή μουσική και πολύ κέφι..!
Ως γνωστόν το "The Cuppers" είναι πάντα προσωπική επιλογή και όχι συνήθεια και φροντίζει να το υπερασπίζεται αυτό κάνοντας πάντα ένα βήμα μπροστά...!
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου