ΑΟ Ζευγολατιού - Πέλοπας Κιάτου 0-1


ΣΚΟΡΕΡ: 17' πεν Μυργιώτης
«Σεφτέ»  έκανε ο Πέλοπας Κιάτου, που πληρε σημαντικό «διπλό» στο Ζευγολατιό με 0-1.
Στην τελευταία θέση παρέμειναν οι γηπεδούχοι χωρίς βαθμιύς, ενώ προτελευταίοι με τέσσερις βαθμο'υς είναι οι φιλοξενούμενοι.
Αν και πίεσε από το ξεκίνημα ο ΑΟΖ, τελικά έμεινε πίσω στο σκορ, με την εύστοχη εκτελεση πέναλτι του Μυργιώτη στο 17', το οποίο έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Στη συνέχεια η ομάδα της Ζευγολατιού προσπάθησε για την ισοφάριση, χωρίς να καταφέρει κάτι, παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με εννέα παίκτες, λόγω αποβολών του Γάλα στο 75' με απευθείας κοκκινη και του Παπαδόπουλου στο 83′ με δευτερη κίτρινη.

ΑΟ Ζευγολατιού (Π. Κολλιάκος): Σκούρτης, Κουτσουμπέλας, Σενάι (77′ Κοντογιάννης), Παππάς, Ζαχαρόπουλος (46′ Καντιλλιεράκης), Πολυδωρόπουλος, Σπέτσι, Παινέσης, Ζάρκος, Καραγκούνης (25′ Μπουρτζαλιάνι), Μαραθιανός (67′ Μαντζώρος).
Πέλοπας Κιάτου (Μ. Γκόφας): Ριζάι, Τουμπανάκης, Κουρούμαλης, Νάκος, Παπαδόπουλος, Μιχαλόπουλος (80′ Σωτηρόπουλος), Γάλας, Παπαβασιλείου, Μυργιώτης (85′ Παϊκόπουλος), Μπούκης (70′ Πράττος), Θεοδωρόπουλος (78′ Ροφώνης).
Διαιτητής: Ρούσσος (Κορίνθου)
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου