Διέγραψε χρέη 1 εκ. ευρώ στο χωριό της η Θελερίτη...!!!!!


 Σύμφωνα με καταγγελίες εργαζομένων στον ΑΕΣ ΚΙΑΤΟΥ Κορινθίας, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Θελερίτη κάτοικος Στιμάγκας Κορινθίας, κατέθεσε τροπολογία η οποία έγινε δεκτή από τον αρμόδιο υπουργό, προκειμένου να παραγραφεί το 1.000.000€ που ο Α.Σ. Στιμάγκας χρωστάει στην ΑΕΣ ΚΙΑΤΟΥ και για το οποίο έχει καταδικαστεί.

Με αυτό τον τρόπο θα πετάξει στον δρόμο 41 οικογένειες του ΑΕΣ ΚΙΑΤΟΥ μιας υγιούς οργάνωσης χωρίς χρέη, με μοναδικό σκοπό να γλυτώσει ο Α.Σ. Στιμάγκας (χωριό της) το 1.000.000€ που χρωστάει στην ΑΕΣ ΚΙΑΤΟΥ, να γλιτώσει γνωστό της και να αρπάξει ψήφους.

Τι λέει η ΕΑΣ Κιάτου
Δηλώσεις για το θέμα έκανε ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Κιάτου Κώστας Παπαβασιλείου λέγοντας χαρακτηριστικά:
"Οι προσπάθειες ορισμένων κυβερνητικών κύκλων και συγκεκριμένα βουλευτών της Κορινθίας ,
που αδιαφορώντας πλήρως για τους αγρότες καθώς  και τους 40 εργαζόμενους της ΕΑΣ Κιάτου, προσπάθησαν να της βάλουν λουκέτο .
Δυστυχώς γι αυτούς οι προσπάθειές τους έπεσαν στο κενό και όχι μόνο δεν κατάφεραν να εμποδίσουν την λειτουργία της ΕΑΣ αλλά από σήμερα ξεκινάμε πιο δυνατά , στηρίζοντας τους αγρότες του νομού μας καθώς και τους 40 εργαζόμενους που απασχολεί ο συνεταιρισμός μας ,που ορισμένοι βουλευτές Κορινθίας προσπάθησαν να τους αφήσουν άνεργους ."
Σύμφωνα με καταγγελίες εργαζομένων
στην ΕΑΣ Κιάτου Κορινθίας, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Θελερίτη, κατέθεσε τροπολογία η οποία έγινε δεκτή από τον αρμόδιο Υπουργό προκειμένου να παραγραφεί το 1.000.000 € που ο Α.Σ. Στιμάγκας χρωστάει στην ΕΑΣ Κιάτου και για το οποίο έχει καταδικαστεί και έτσι να μείνουν στον δρόμο 41 οικογένειες του ΕΑΣ Κιάτου μιας υγιούς οργάνωσης χωρίς χρέη....

Και το Μέτωπο  νίκης της Μακρή για το θέμα:
Το Μέτωπο Νίκης καλεί την κυρία Θελερίτη, όπως απαντήσει:
Εάν με την τροπολογία αυτή παραγράφονται από Α.Σ. Στιμάγκας 1.000.000 € που χρωστάει στην ΕΑΣ Κιάτου.
Ποια είναι η σχέση της με τον ΑΣ Στιμάγκας και τι θα απογίνουν οι 41 εργαζόμενοι της ΕΑΣ Κιάτου που κινδυνεύει να κλείσει, αφού τα χρέη που είναι ζωτικά για την λειτουργία της παραγράφονται με την τροπολογία που κατέθεσε.
Η κυρία «Δικαιωματικιά» του ΣΥΡΙΖΑ της Αριστεράς και της προόδου που κόπτεται για τα δικαιώματα των ανηλίκων στην αλλαγή φύλου, ας μας απαντήσει στα όσα σοβαρά της καταλογίζουν οι εργαζόμενοι.
Ραχήλ Μακρή
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου