Πήρε τον πρώτο βαθμό στην Γ' Εθνική ο Πέλοπας!


Ισόπολοι χωρίς τέρματα αναδέιχθηκαν Πέλοπας Κιάτου και Γ.Σ Διαγόρας στο γήπεδο του Ζευγολατιού, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το παιχνίδι στο γήπεδο του Ζευγολατιού δεν ήταν καθόλου καλό με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν εύκολα ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Διαγόρας έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 20′ με το σουτ του Σουάνη να περνάει αουτ. Στο 24′ ο Γεωργίου έκανε το σουτ όμως ο γκολκίπερ του Πέλοπα απομάκρυνε την μπάλα σε κόρνερ, ενώ στο 30′ ο Σουάνης θέλησε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Πέλοπα από μακρινή απόσταση, όμως το σουτ πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Στο 64′ ο Πέλοπας έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όμως το σουτ του Μυριώτη πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Στεφανάκου. Στα τελευταία λεπτά οι ομάδες δεν έδειξαν κάτι αξιόλογο και έτσι ο Διαγόρας έφυγε από το Κιάτο με τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι «κυανέρυθροι» φτάνουν τους 4 βαθμούς στο πρωτάθλημα και την επόμενη εβδομάδα υποδέχονται το μαχητικό Κερατσίνι στο Δημοτικό στάδιο της Ρόδου.
Το φίλμ του αγώνα:
20′ Tο σουτ του Σουάνη  κατέληξε άουτ.
24′ Πλασέ του Γεωργίου, σε κόρνερ ο τερμαατοφύλακας του Πέλοπα.
30′ Από πολύ μακρινή απόσταση ο Σουάνης με σουτ προσπάθησε να αιφνιδιάσει, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

64′ Σουτ του Μυριώτη η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Συνθέσεις: 
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Ριζάι,Τουμπανακης(46’Παπαβασιλειου), Μιχαλοπουλος, Κουρουμαλης, Παπαδοπουλος, Νακος, Γαλας,(83’Ροθωνης),Πρατος(70′ Θεοδωροπουλος), Μυργιωτης, Μπουκης, Αναγνωστοπουλος.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: 
Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Προβατίδης, Σιλιγαρδάκης, Γεωργίου (80’Παναγιωτίδης), Σουάνης(60’Παυλίδης), Γιόνδης, Σκάρος (70′ Βελλίνης), Βελέτης, Λάμπρου, Ρούνιτς.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου