Παράσταση παραδοσιακών χορών στο Βραχάτι!

 
 Την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017, ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος Βραχατίου “Μέγας Αλέξανδρος” διοργάνωσε, στην παραλία Βραχατίου, την Καλοκαιρινή Παράσταση Παραδοσιακών Χορών με Ζωντανή Ορχήστρα, που έφερε τον τίτλο “Πάντα ν΄ ανταμώνουμε”.
  Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος τα τμήματα Παραδοσιακών Χορών του Πολιτιστικού Συλλόγου “Μέγας Αλέξανδρος”, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου “Ίβυκος”, ο Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος Στιμάγκας “Θύαμις” και ο Όμιλος ΛαΪκής Παράδοσης Μεγάρων “Αλκάθους & Καρία”.
  Η Σμύρνη και η Προποντίδα  ζωντάνεψαν επί σκηνής από τους  χορευτές και τις χορεύτριες του Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου Βραχατίου “Μέγας Αλέξανδρος” με τους χορούς, την ενδυματολογία, τα τραγούδια και το κατάλληλο σκηνικό!

   Το εφηβικό τμήμα  του Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου Βραχατίου “Μέγας Αλέξανδρος”, με χορούς από την Ανατολική Κρήτη, απέδειξε ότι η συνέχεια της παράδοσης αποτελεί πραγματικότητα!

  Ο κ.Αθανάσιος Μπόσγας, Χοροδιδάσκαλος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου Βραχατίου “Μέγας Αλέξανδρος”, υπήρξε χορευτής και ο ίδιος, στην συγκεκριμένη εκδήλωση!

 Την επιμέλεια των δρώμενων είχε ο Πρόεδρος του  Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου Βραχατίου “Μέγας Αλέξανδρος”, κ.Άρης Σταύρου.

   Οι Πολιτιστικοί  Σύλλογοι  “Ίβυκος”, “Θύαμις” και “Αλκάθους & Καρία” παρουσίασαν χορούς από την Σαμοθράκη, τα Μέγαρα και  τον Μοριά.  

   Ανάμεσα στο κοινό, που παρακολούθησε την εκδήλωση, υπήρξαν επίσημοι φορείς καθώς και εκπρόσωποι άλλων Πολιτιστικών Συλλόγων. Όλοι χειροκρότησαν θερμά τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, τόσο για την παρουσία τους όσο και για το μεράκι και την άψογη συνεργασία τους!

Φωτορεπορτάζ: Τσέτσι Τσάνκοβ
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου