Τι παγίδα έχει στήσει το "Γεράκι" του Μοριά στον Καμπόσο;;;;;


Το πρόβλημα με την διαχείριση απορριμάτων στην Πελοπόννησο μας αφορά όλους.
Δεν αφορά το Αργος μόνο ή κάποιον άλλο δήμο αλλά 600.000 Πελοποννήσιους.
Για τα επόμενα 30 χρόνια θα πληρώνουμε 120 ευρλω τον  τόνο στην ΤΕΡΝΑ όταν ο δήμαρχος του Αργους πέτυχε να κατεβάσει το ποσό αυτό στα 45 ευρώ τελικό για ολοκληρωμένη διαχείριση.
Επί μία εβδομάδα στην περιφέρεια επικράτησε πανικός και φόβος.
Κανείς δεν μιλούσε.
Απεναντίας ο Καμπόσος τους προκαλούσε ανοικτά και άρχισαν και οι άλλοι δήμαρχοι να ξεθαρεύουν.!
Στα γραφεία τους στην Τρίπολη Τατούλης και συνεργάτες άρχισαν να ετοιμάζουν μία αντεπίθεση, έχοντας υπ' όψιν ότι ο Καμπόσος αργά ή γρήγορα θα τους οδηγήσει στον εισαγγελέα με την χαώδη διαφορά που υπάρχει στο κόστος της διαχείρισης των σκουπιδιών.
Και χθες βγήκε το "Γεράκι" της Πελοποννήσου, αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου που πάντα μπαίνει μπροστά για να προστατεύσει τον Πέτρο Τατούλη και απάντησε στον δήμαρχο Καμπόσο.
Η απάντηση είναι άκρως επικίνδυνη και ιδιαίτερα το ζουμί της.
Μεταξύ άλλων αναφέρει η Ντίνα Νικολάκου:
"Απευθύνουμε κάλεσμα ευθύνης και σοβαρότητας, αλλά και τελευταία προειδοποίηση, να σταματήσει η όποια προσπάθεια εκμετάλλευσης του έργου της Περιφέρειας για την εξυπηρέτηση προσωπικών στρατηγικών.
Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, ο οποίος εμφανίζεται ως «ο ήρωας - υπερασπιστής των αδυνάτων πολιτών του» ας μας εξηγήσει γιατί δεν προχωρά στην υλοποίηση του σχεδίου του και αυτοπεριορίζεται σε ανούσιους και διχαστικούς επικοινωνισμούς.
Κύριε Δήμαρχε, φίλε Δημήτρη προχωρήστε στα έργα και αφήστε τα λόγια."


Πως είναι δυνατόν να ζητούν απο τον Καμπόσο να προχωρήσει το έργο που θα τους εκθέσει για πάντα σε όλη την Ελλάδα και θα τους δημιουργήσει ποινικές ευθύνες;
Δεν είναι δυνατόν.
Αρα έχουν στήσει παγίδα στον Καμπόσο για να αποδείξουν ότι η δική του μέθοδος είναι ανεφάρμοστη και όλοι μαζί να χειροκροτήσουμε την μέθοδο Τατούλη, που θα στοιχίσει 3 φορές πάνω και θα είμαστε και εμείς ευχαριστημένοι και εκείνοι ακόμα περισσότερο ευχαριστημένοι...!
Το θέμα είναι αν θα αποφύγει τις παγίδες ο δήμαρχος του Αργους ή θα πάμε όλοι άκλαυτοι...στην ΤΕΡΝΑ...!
Φοβού το Γεράκι όταν λέει...φίλε Δημήτρη...!

Γ.Λ.
Αύγουστος 2017
Street Life
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου