Ερχεται στην Κόρινθο η μεγάλη επένδυση του ΟΠΑΠ (VLTs)


Μέσα στο καλοκαίρι θα είναι έτοιμη να λειτουργήσει η μεγάλη επένδυση του ΟΠΑΠ στην Κόρινθο.

Σε ένα υπερσύχρονο χώρο, με πολυτέλεια και ανέσεις θα λειτουργήσει το πρώτο Video Lottery Terminal (VLTs).
Ηδη έχουν προχωρήσει όλες οι διαδικασίες.


Τι είναι τα Παιγνιομηχανήματα και πώς παίζονται τα παιχνίδια:

Τα Παιγνιομηχανήματα του ΟΠΑΠ διαθέτουν βίντεο-οθόνη με σύγχρονα γραφικά  και χρησιμοποιούνται για τη διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών. Είναι παρόμοια με τα κλασσικά Παιγνιομηχανήματα, στη λογική ότι κάθε τερματικό είναι μία αυτόνομη συσκευή  μέσα στην οποία το κάθε παιχνίδι  διαθέτει μία γεννήτρια τυχαίων αριθμών. Κάθε τερματικό είναι συνδεδεμένο στο κεντρικό σύστημα του ΟΠΑΠ, μέσω του οποίου γίνεται η διαχείριση, η παρακολούθηση και ο έλεγχος σωστής λειτουργίας των παιχνιδιών.

Τα παιχνίδια είναι πολύ εύκολα στη χρήση τους. Ο παίκτης επιλέγει το χρηματικό ποσό  που επιθυμεί να στοιχηματίσει και στη συνέχεια πατάει το κουμπί έναρξης του παιχνιδιού. Ο παίκτης δεν έχει κανέναν έλεγχο επί των συνδυασμών που θα εμφανιστούν ή οποιασδήποτε νίκης που θα επιτευχθεί. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος πρόβλεψης πότε και αν θα κερδίσει. Είναι σημαντικό ο παίκτης να διαβάσει τον πίνακα πληρωμών και τις οδηγίες του παιχνιδιού για να κατανοήσει τη λειτουργία του.

Επιδίωξη της ΟΠΑΠ είναι να αναπτύξει ένα δίκτυο καταστημάτων τα οποία θα προσφέρουν στους παίκτες ένα άνετο, όμορφα διαμορφωμένο χώρο ψυχαγωγίας όπου θα μπορούν να παίζουν με ασφάλεια, διακριτικότητα και σεβασμό στην προσωπικότητά τους.

Στα καταστήματα VLTs θα επιτρέπεται:


    Η διάθεση φαγητού, αναψυκτικών και πιθανώς χαμηλής περιεκτικότητας αλκοολούχων ποτών (μπύρα, κρασί) μέσω μηχανημάτων αυτόματης πώλησης (vending machines). Τα καταστήματα VLT δεν επιτρέπεται να είναι υγειονομικού ενδιαφέροντος.
    Το κάπνισμα σε συγκεκριμένους χώρους που δεν θα ξεπερνούν το 50% του συνολικού εμβαδού του καταστήματος.

Με την ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων VLT η ΟΠΑΠ Α.Ε. σκοπεύει κυρίως:

    Να παρέχει χώρους που θα σχεδιαστούν και θα λειτουργήσουν με βάση βέλτιστες διεθνείς πρακτικές, παρέχοντας μεγαλύτερη ευελιξία ανταπόκρισης στις ανάγκες των πελατών.
    Να καταστήσει δυνατή την καλύτερη εφαρμογή κανόνων υπεύθυνου παιχνιδιού – η παρουσία παιγνιομηχανημάτων σε περιορισμένο αριθμό σημείων θα διευκολύνει την αποτελεσματική επίβλεψη / έλεγχο λειτουργίας τους.
    Να αυξήσει τη δυνατότητα περιορισμού / εξάλειψης της παράνομης αγοράς προσφέροντας «παρόμοιες» αλλά νόμιμες και ασφαλείς εμπειρίες σε σημερινούς πελάτες των παράνομων χώρων.

Σύμφωνα με τον Κανονισμό όπως  έχει  οριστεί από την ΕΕΕΠ, το κάθε κατάστημα θα απέχει συγκεκριμένη απόσταση από σχολεία και η ΟΠΑΠ Α.Ε. έχει σκοπό να τηρήσει διακριτικές αποστάσεις και από άλλα ευαίσθητα σημεία όπως π.χ. εκκλησίες. Επίσης σε όλα τα καταστήματα  θα υπάρχουν ειδικές σημάνσεις που θα διακρίνουν ότι το συγκεκριμένο κατάστημα είναι πιστοποιημένο και λειτουργεί νόμιμα.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου