Είχε σκοτώσει και 28χρονη στο Λουτράκι ο μανιακός φονιάς!!!


Ανατριχιαστικές «συμπτώσεις»: Είχε σκοτώσει ξανά τον Ιούλιο του 2011 μια 28χρονη και πάλι με μαχαίρι - Μεγάλο ερώτημα γιατί ήταν ελεύθερος
Διαστάσεις απίστευτου θρίλερ παίρνει η υπόθεση δολοφονίας μιας 51χρονης γυναίκας από τον σύντροφό της στο Περιστέρι, αφού όπως επιβεβαιώνει στο protothema.gr o αδελφός του καθ' ομολογίαν δράστη, είχε σκοτώσει μια 28χρονη κοπέλα στο εξοχικό του σπίτι στο Λουτράκι, πριν από ακριβώς έξι χρόνια. Σήμερα, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στον ψυχίατρό του σκότωσε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο τη νέα του σύντροφο, που είχε γνωρίσει στο Ψυχιατρείο, όπου εκείνος νοσηλευόταν.

Το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει είναι πώς ο άνθρωπος αυτός βρισκόταν εκτός του ψυχιατρείου κρατουμένων, αλλά και πώς κατάφερε να βρεθεί από το ψυχιατρικό κατάστημα στο οποίο νοσηλευόταν στο σπίτι της συντρόφου του. Σύμφωνα όμως με τις τελευταίες πληροφορίες ο δράστης βρισκόταν στο στάδιο της αποασυλοποίησης και του δινόταν η ευκαιρία να βγαίνει συχνά από το ψυχιατρικό ίδρυμα. Η υπόθεση στο Περιστέρι προσλαμβάνει χαρακτηριστικά δράσης serial killer αφού ο δράστης «επανέλαβε» κάτι που είχε πράξει στο παρελθόν με πανομοιότυπο τρόπο: Το 2011 είχε σκοτώσει και πάλι τον μήνα Ιούλιο (τότε στις 25) και όπως και τώρα είχε χρησιμοποιήσει μαχαίρι για να κατακρεουργήσει το θύμα του.

Η 51χρονη γυναίκα βρέθηκε σφαγμένη, μέσα στο σπίτι της στην οδό Παραμυθιάς στο Περιστέρι. Οι αστυνομικοί έφτασαν εκεί μετά από ειδοποίηση που έλαβαν από τον γιατρό που παρακολουθούσε τον 45χρονο δράστη. Ο ίδιος του είχε «ομολογήσει» ότι είχε φύγει από το ψυχιατρείο τη νύχτα και είχε σκοτώσει με μαχαίρι τη σύντροφό του.

Τι λέει ο ιατροδικαστής


Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης δήλωσε ότι το θύμα είχε δεχθεί πάρα πολλές μαχαιριές και κατά την πρώτη του εκτίμηση το θανατηφόρο πλήγμα ήταν στο λαιμό. Εκτίμησε ότι το έγκλημα έγινε τις μεσημβρινές ώρες χθες, αλλά η νεκροψία θα συνεχισθεί καθώς η σορός ήταν μέσα σε μια λίμνη αίματος.







 

Συγκλονίζει ο αδελφός: Μου είπε ότι έκανε κάτι κακό...
«Με πήρε τηλέφωνο το πρωί και μου είπε ότι έκανε κάτι κακό», λέει συγκλονισμένος ο αδερφός του δράστη στο protothema.gr

«Η παρακολούθηση φαίνεται πως δεν ήταν αρκετή. Δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις. Με έπαιρνε κάθε δεύτερη ημέρα και λέγαμε τα τυπικά, τι κάνεις πως είσαι. Νοσηλευόταν περίπου 6 χρόνια. Με πήρε σήμερα το πρωί και μου είπε οτι έκανε κάτι κακό και θα μου πει μετά γιατί ερχόταν ο γιατρός. Μετά επικοινώνησα με τον γιατρό γιατί δεν με πήρε και με ενημέρωσε για το τι συνέβη», αναφέρει στο protothema.gr ο αδερφός του δράστη συγκλονισμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του δράστη, με την άτυχη γυναίκα είχε γνωριστεί στην ψυχιατρική κινική που νοσηλευόταν , καθώς το θύμα εργάζονταν εκεί ως καθαρίστρια , στον ξενώνα που νοσηλευόταν. Ο δράστης πήγαινε στο σπίτι της έτρωγαν, περνούσαν χρόνο μαζί και επέστρεφε στον ξενώνα που νοσηλευόταν στην κλινική στο Δαφνί.

«Η ίδια δουλειά είχε γίνει πριν χρόνια στο Λουτράκι γιατί ζήλευε με μία φιλενάδα που είχε. Είχε πάει για Σαββατοκύριακο με την κοπέλα και έγινε ότι έγινε. Είχε πάρει λέει κοκαϊνη τότε, ναρκωτικά, πάλι τώρα λένε είχε πάρει, αλλά δεν τα βλέπανε στην κλινική; Αφού κάθε βράδυ του δίνανε φάρμακα! Δεν τα ξέραμε εμείς αυτά. Εδώ πέρα δεν έδειχνε να έχει πρόβλημα, τα έκανε κρυφά», λέει συγκλονισμένος.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου