ΑΣΠ: Μια ευχή, μια αγάπη, μια ομάδα, ένα όραμα...


ΑΣΠ.ΚΟΡΙΝΘΟΣ Ενα πλούσιο αφιέρωμα στην ομάδα η οποία έχει κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου και φανερώνει το αθλητικό ιδεώδες σε κάθε περίσταση

Μια ευχή, μια αγάπη, μια ομάδα, ένα όραμα... Ήταν οι τέσσερις φράσεις, οι οποίες χαρακτήριζαν, προ δεκαετίας, την επιτυχημένη διοίκηση του ΑΣΠ.ΚΟΡΙΝΘΟΣ, η οποία αναζητούσε, τότε, την έλευση της ομάδας στον δρόμο της δόξας, αλλά και την ύπαρξη αγωνιστικής ταυτότητας στον σύλλογο.
Για μια ομάδα, η οποία έχει γράψει τη δική της αξιοσέβαστη ιστορία στον χώρο του αθλητισμού, για ένα σωματείο, το οποίο αποτελεί τη λατρεία πολλών ανθρώπων και για έναν σύλλογο, ο οποίος οραματίζεται, συνεχώς, ένα καλύτερο... αύριο και εύχεται να βρίσκει, σταδιακά, άξιους συμπαραστάτες στον έργο του!
Σαν αυτούς οι οποίοι ανέλαβαν, πριν περίπου δέκα έτη, τη δύσκολη αποστολή να αναβαθμίσουν το σωματείο πετοσφαίρισης του ΑΣΠ.ΚΟΡΙΝΘΟΣ σ' όλα τα επίπεδα, ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο το οποίο πρόβαλλε, τότε, στο διάβα τους και συνεχίζουν να αναδεικνύουν την τεράστια δυναμική του ιστορικού συλλόγου στο συγκεκριμένο σπορ.

Το τρίπτυχο, διοίκηση, προπονητικό επιτελείο και παίκτριες, λειτουργεί, από τότε μέχρι σήμερα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οι επιτυχίες διαδέχονται η μια την άλλη και η ομάδα έχει, ήδη, καταξιωθεί, όχι μόνο στην τοπική κοινωνία του Νομού Κορινθίας, αλλά σ' όλο το Πανελλήνιο.

Δια χειρός των φιλότιμων και ποιοτικών βολεϊμπολιστριών του, χάρις στο άψογο έργο των μελών της τεχνικής ηγεσίας και έχοντας ως σύμμαχο την στήριξη της διοίκησης του συλλόγου, ο ΑΣΠ.ΚΟΡΙΝΘΟΣ, βιώνει, πλέον, το δικό του όραμα στον αθλητισμό!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου έχει ξεπεράσει το "σκόπελο" των Πρωταθλημάτων της Ε.Σ.ΠΕ.Π, έχει διαμορφώσει πολύ όμορφη εικόνα στον αθλητικό χώρο και σίγουρα αποτελεί ένα "κόσμημα" στην ελληνική πετοσφαίριση.

Η έξοχη πορεία του στην Α2 Εθνική κατηγορία, την τελευταία διετία, αποτέλεσε την πρώτη ένδειξη πως το τμήμα έχει αλλάξει επίπεδο, και πιστοποιεί, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την αναβάθμιση του με την ιστορική άνοδο της ομάδας στην Α1 Εθνική κατηγορία, την Άνοιξη του έτους, 2017.

Το ΔΣ του συλλόγου
Πρόεδρος Γ.Αλατζάκης,Αντιπρόεδρος Μαρία Βικτωράτου, Γ.Γ Θωμάς Ζήσης,Ταμίας Παναγιώτης Καραβούλης ,Μέλος Φώτης Δημητρόπουλος

Οι πρωταγωνίστριες των θριάμβων!

Την πιο σημαντική συμβολή στην έξοχη πορεία του ΑΣΠ.ΚΟΡΙΝΘΟΣ, τη φετινή χρονιά, έχουν, αναμφίβολα, οι βολεϊμπολίστριες του συγκεκριμένου συλλόγου!
Οι πολλές νεαρές παίκτριες και οι λίγες πολύπειρες αθλήτριες του σωματείου από την πόλη της Κορίνθου έχουν βρει την κατάλληλη χημεία μεταξύ τους, έχουν συνθέσει ένα ισχυρό σύνολο, έχουν παρουσιάσει ποιοτικό βόλεϊ και έχουν κερδίσει τον σεβασμό και το θερμό χειροκρότημα των φίλων του εν λόγω αθλήματος!

Αυτές είναι οι 13 αθλήτριες του ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

που για ακόμη μία φορά έκαναν περήφανη την πολή της Κορίνθου!!!
(coach Γ.Μπούκουρας), Ν. Παναγοπούλου, Κ. Αλατζάκη, Ε. Κωστάμη, Ε. Βακάλογλου, Φ. Μπίσκου, Χ. Τομαρά, Δ. Μπούκουρα-λ / Μ. Μαργαρίτη-λ, Μ. Χατζησοφρωνίου, Ν. Δημητριάδη, Χ. Δημητροπούλου, Κ. Ελευθερίου, Α.Καραβούλη.

Γιώργος Μπεκιάρης

Επιτιμος Πρόεδρος
ΑΣΠ.ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου