Air Jordan αθλητικά με Super Mario σχεδιασμό



Υπάρχει εκεί έξω, στον απέραντο ωκεανό του παγκόσμιου ίντερνετ, ένας πραγματικός χομπίστας όσον αφορά τα αθλητικά παπούτσια. Που δε γνωρίζει όρια, δεν κωλώνει μπροστά στην όποια κουλή ιδέα κατεβάσει το κεφάλι του. Σου τον είχαμε παρουσιάσει παλιότερα, τότε που έφτιαξε Nike Air Jordan που παρέπεμπαν στην αγαπημένη κονσόλα του SNES.

Τα Freaker Sneaks αυτή τη φορά το πήγαν ένα βήμα παρακάτω. Κι αντί για την κονσόλα επέλεξαν να ντύσουν τα θρυλικά αθλητικά παπούτσια με τον πιο διάσημο ήρωα της Nintendo: τον Ιταλό υδραυλικό που καταπίνει μανιτάρια κι ακούει στο όνομα Super Mario.


Οκ, όντως το κάψιμο δεν έχει τελειωμό, ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς πως τα παπουτσάκια κοστίζουν ούτε λίγο ούτε πολύ 1250 δολάρια! Όσο τρία πλυντήρια δηλαδή… Το γεγονός πως το πίσω μέρος έχουν καρφιτσωμένα κουμπάκια από την κονσόλα της εταιρείας δε μειώνει την υπερβολή, όμως δε μπορείς να πεις ότι δε σε γεμίζουν με νοσταλγία έτσι;

Δεν είναι και λίγο πράγμα κάποιος να ταιριάζει αρμονικά δύο από τους παιδικούς σου ήρωες σε ένα ζευγάρι παπούτσια. Διότι όταν ο Michael Jordan συνάντησε τον Super Mario σε ένα αθλητικό, μπορεί ο κόσμος να μην έγινε καλύτερος, έγινε όμως κάτι άλλο: το πιο τρελό και nerd όνειρό σου πραγματικότητα.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου