5 beauty λάθη που δεν κάνουν ποτέ οι Γαλλίδες!

Όταν συζητάμε για την αιώνια γαλλική ομορφιά, και τις new-age Παριζιάνες, ένα πράγμα αναρωτιόμαστε: πως καταφέρνουν να είναι πάντα τόσο περιποιημένες! Μετά από μίνι έρευνα που κάναμε, βρήκαμε την απάντηση στο ερώτημα μας περισσότερο σε αυτά που ΔΕΝ κάνουν, παρά σε όσα κάνουν για να δείχνουν πάντοτε τόσο τέλειες.

Μιας και η ομορφιά τους –αλλά και τα μυστικά τους- δεν είναι ποτέ εξεζητημένη, ψάξαμε και βρήκαμε τα 5 λάθη που δεν θα έκαναν ποτέ στη beauty routine τους και από σήμερα και στο εξής, τα εφαρμόζουμε κι εμείς καθημερινά:

Don’t: Δεν φοράνε ποτέ λάθος απόχρωση foundation


Eάν περπατήσετε στους δρόμους του Παρισιού και παρατηρήσετε τα local girls, δεν θα δείτε ποτέ αυτή τη διχρωμία μεταξύ προσώπου και λαιμού, και αυτό συμβαίνει γιατί οι γαλλίδες είναι πολύ προσεκτικές με τη σωστή επιλογή του foundation. Επιλέγουν ανάλαφρες υφές και πάντοτε στοχεύουν σε ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα, οπού σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει σε τίποτα το εφέ μάσκας. Extra tip: Το σωστό blending πάντοτε βοηθάει σε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Don’t: Δεν ξεχνάνε ποτέ το κόκκινο κραγιόν τους

Για τις γαλλίδες το κόκκινο κραγιόν είναι το απαραίτητο «αξεσουάρ» τους. Εάν ανοίξετε την τσάντα τους, είναι το βασικότερο beauty προϊόν που θα βρείτε, καθώς για εκείνες είναι η βάση για μια κομψή εμφάνιση από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Don’t: Δεν υπερβάλουν με το contouring


Βασικά, δεν κάνουν σχεδόν ποτέ contouring, καθώς στην ιδιοσυγκρασία τους δεν υπάρχει αυτή η λογική της «καμουφλαρισμένης» ομορφιάς και της πανομοιότυπης ομορφιάς. Αντιθέτως, λατρεύουν τη λαμπερή επιδερμίδα και τις φυσικές, dewy υφές που χαρίζουν φως και τονίζουν τα χαρακτηριστικά τους.

Don’t: Δεν κοιμούνται ποτέ με μακιγιάζ


Και ελπίζω αυτό να είναι ένα μεγάλο Don’t για κάθε γυναίκα, με τις γαλλίδες να είναι λίγο περισσότερο σχολαστικές στο σωστό καθαρισμό του προσώπου πριν πέσουν για ύπνο. Η καθαρή επιδερμίδα είναι το Α και το Ω για εκείνες, οπότε ο συνδυασμός «ύπνος & μακιγιάζ» πρέπει να τους φαντάζει επιστημονική φαντασία.

Don’t: Δεν χρησιμοποιούν εργαλεία θερμότητας στα μαλλιά

Για τις Γαλλίδες, οτιδήποτε φυσικό είναι πάντοτε… trés chic! Ακόμη ένας λόγος βέβαια να αγαπήσουν τα φυσικά τους μαλλιά, είναι και το γεγονός ότι τα εργαλεία θερμότητας καταστρέφουν και ταλαιπωρούν την τρίχα
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου