Η DS Smith Hellas (Κάρτοπανκ) επενδύει μέσα στην κρίση


Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία νωρίτερα σήμερα τα έσοδα του πρώτου 6μήνου του 2016 ανέρχονται σε €38.653.800 και το μερίδιο αγοράς κινείται στο 32% στα προϊόντα συσκευασίας
Τα τελευταία δύο χρόνια, παρά την κρίση, η  βιομηχανία χαρτοκιβωτίων DS Smith Hellas έχει επενδύσει περισσότερα από €7.500.000 για την αναβάθμιση του εξοπλισμού και των εγκαταστάσεων της και για το 2017 προσβλέπει σε σημαντική αύξηση πωλήσεων και μεριδίου αγοράς.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία νωρίτερα σήμερα τα έσοδα του πρώτου 6μήνου του 2016 ανέρχονται σε €38.653.800 και το μερίδιο αγοράς κινείται στο 32% στα προϊόντα συσκευασίας για βιομηχανική και αγροτική χρήση. Το 2015 η εταιρεία κατέγραψε μεικτά έσοδα 76 εκατ. ευρώ.

Η DS Smith Hellas  διατηρεί 3 μονάδες παραγωγής σε Θεσσαλονίκη, Κόρινθο και Ιεράπετρα, καθώς και γραφεία στην Αθήνα, καλύπτοντας το σύνολο της ελληνικής επικράτειας και απασχολώντας 390 εργαζομένους. 

Είναι μέλος του διεθνούς επιχειρηματικού ομίλου DS Smith με έδρα στη Μ. Βρετανία, που απασχολεί περισσότερους από 26.000 εργαζομένους και έχει παρουσία σε 36 χώρες.

Στόχος της DS Smith Hellas είναι ο συνδυασμός της διεθνούς τεχνογνωσίας με την εγχώρια παραγωγή και τον εξειδικευμένο ανά περίπτωση σχεδιασμό, προκειμένου να δημιουργηθούν υψηλής ποιότητας λύσεις συσκευασίας (packaging) για τις ελληνικές επιχειρήσεις. Η προσέγγιση της εταιρείας συνεπάγεται οικονομικό όφελος για τις εταιρείες προϊόντων, καθετοποιώντας όλη τη διαδικασία συσκευασίας μέχρι και την τοποθέτηση στο ράφι του super market, δημιουργώντας συγκριτικό πλεονέκτημα και κριτήριο επιλογής.

Η μητρική DS Smith παράγει ετησίως περισσότερα από 10 δισ. χαρτοκιβώτια και συναφή προϊόντα συσκευασίας. Απασχολεί 10.400 εργαζόμενους και διαθέτει 177 παραγωγικές μονάδες. Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της περιλαμβάνει είδη συσκευασίας μεταφοράς, συσκευασίας για τον καταναλωτή, displays και προωθητικές συσκευασίες, ειδικές συσκευασίες για την προστασία των προϊόντων, καθώς και προϊόντα συσκευασίας βαριάς βιομηχανικής χρήσης.

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου