ΑΡΑΤΕ ΠΥΛΑΣ...επιστρέφει θριαμβεύτρια η ΑΣΠ Κορίνθου!


Τα πήραν όλα και έφυγαν απο την Λάρισα τα κορίτσια του ΑΣΠ Κόρινθος.
Σήμερα ήταν η σειρά της Λαμίας να ηττηθεί απο τις παίκτριες της Κορινθιακής ομάδας που εντιπωσίασε τους πάντες στην Θεσαλική πρωτεύουσα, όπου έγινε το τριήμερο οι αγώνες για τα palyoffs.
Mετά τον Ναύαρχο Βότση και την ΧΑΝΘ η Λαμία έχασε με 3-2 απο τα κορίτσια του Μπούκουρα που γράφουν ιστορία στο Κορινθιακό βόλλευ.
 Η Κόρινθος πανηγύρισε την 3η της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια και την πρόκριση της στο τελικό τουρνουά της ανόδου στην Α1 Γυναικών.
Στον πρώτο αγώνα της 3ης αγωνιστικής του Ειδικού τουρνουά του Β’ ομίλου που διεξάγεται στο ΕΑΚ Νεάπολης στη Λάρισα, η Λαμία ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε με 2-0, ωστόσο η Κόρινθος επέστρεψε και πήρε τη νίκη στο τάι μπρέικ.
Μ’ αυτό το αποτέλεσμα όμως ευνοήθηκε και η ΧΑΝΘ (αυτή την ώρα αντιμετωπίζει τον Ναύαρχο Βότση) που είναι η δεύτερη ομάδα που προκρίθηκε στο τελικό τουρνουά καθώς ακόμη κι αν χάσει με 3-0 ισοβαθμεί με 4 βαθμούς με την Λαμία την οποία είχε κερδίσει με 3-1 στην πρεμιέρα του τουρνουά.
Τα σετ: 25-21, 27-25, 11-25, 22-25, 9-15
Λαμία (Αγγέλης) Σαββίδου, Ζαχαρή, Οικονομάκη, Βαΐτσα, Κόλλια, Νικολίτσα, Κόντρα-λ / Κακάβά, Τσιλαλή, Γαλανού
Κόρινθος (Μπούκουρας): Παναγοπούλου, Αλατζάκη, Κωστάμη, Βακάλογλου, Μπίσκου, Τομαρά, Μπούκουρα-λ / Μαργαρίτη-λ, Χατζησοφρωνίου, Δημητριάδη, Δημητροπούλου
Η βαθμολογία
1.ΑΣΠ Κόρινθος 9-4 σετ, 7 βαθμοί
2.ΧΑΝΘ 5-4 σετ, 4 βαθμοί
3.ΑΟ Λαμίας 6-6 σετ, 4 βαθμοί
4.Ν. Βότσης 0-6 σετ, 0 βαθμοί
*ΧΑΝΘ και Ναύαρχος Βότσης έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο

  Τρεις σερί νίκες για την ομάδα της εκπληκτικής Κορίνθου στη Λάρισα, και η σπουδαία πρόκριση στον δεύτερο γύρο των πλέι οφ ανόδου, ώθησε τις παιίκτριες του Γιώργου Μπούκουρα να ξεσπάσουν σε τρελά πανηγύρια με τη λήξη του αγώνα κόντρα στη Λαμία (2-3).
Μετά τα πανηγύρια στο τερέν της Νέαπολης Λάρισας για την τρίτη νίκη στον πρώτο γύρο των πλέι οφ ανόδου κοντρα στη Λαμία, οι πάικτριες της Κορίνθου συνέχισαν το πάρτι του θριάμβου και στα αποδυτήρια του κλειστού με φωνές, τραγούδια, συνθήματα και τις σχετικές σέλφι πρόκρισης.

Χριστίνα Τομάρα:ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΠΟΛΥ!!!
Η κεντρικός της Κορίνθου Χριστίνα Τομάρα δήλωσε στο volleyland.gr για την επιτυχία της ομάδας της:
Το θέλαμε πολύ!
Είμασταν έτοιμες να αντιμετωπίσουμε το ματς. Αν και στα δύο πρώτα σετ είμασταν μουδιασμένοι, στο επόμενο καταφέραμε να βγάλουμε το πάθος που είχαμε για την πρόκριση και καταθέσαμε την ψυχή μας!
Όλοι μαζί καταφέραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου